Kulcsszó keresés /


10 kép a még mindig lehengerlő Justin Timberlake-ről

  • 2018. február 07.

Maradjunk annyiban, hogy Justin Timberlake régen is szexi volt és most is az. Manapság már Jessica Biel férjeként tengeti napjait ugyan, de kétség sem fér hozzá, hogy a többszörös Grammy-díjas énekes tehetsége mellett, még mindig szívdöglesztően jó pasi. És, ha nem hiszed, ezt most néhány képpel is alátámasztjuk!

olvass tovább

Képgaléria a '90-es évek sztárpartyjairól

  • 2016. március 15.

Ki ne imádná az 1990-es éveket? Heroin chic, Kate Moss és Johnny Depp ikonikus szerelme, Mickey Mouse Club Britney Spearsszel, Justin Timberlake-kel, Ryan Goslinggal és Christina Aguileraval, az Olsen ikrek gyerekfilmjei, 'N Sync, Destiny's Child, szupermodell generáció, kockás flanelingek, szakadt farmernadrágok, bőrdzsekik, és még napokig sorolhatnám.

olvass tovább

Ahol Justin Timberlake és Jessica Biel esküdött

  • 2014. november 27.

Az olaszországi Pugliában található az a luxus nyaralóövezet, ahol a két világsztár kimondta egymásnak a boldogító igent. Borgo Egnazia egy valódi kis mesebeli falu a luxus és a tradíció jóízű ötvözete. Éttermek, teniszpálya, golfklub, kültéri medencék és spa elégíti ki a pihenésre vágyók igényeit. Összesen 28 háromágyas villalakosztály található itt. Tekintsétek meg egy álomnyaralás galériáját!

olvass tovább

Barátság extrákkal?

  • 2013. október 27.

Friend with benefits, lefordítva, az a jóbarátod, akivel hancúroztok időnként mindennemű kötöttség nélkül. Első hallásra a lehető legjobb megoldás az átmeneti időszakok átvészelésére, Mila Kunisnak és Justin Timberlake-nek, a szerintem méltatlanul felhypeolt romkomban, még életre szóló románcot is sikerült kicsiholni a kalandból. A valóság azonban nem mese habbal, és a barátság extrákkal feltuningolva, a legrosszabb rémálomba is átfordulhat, ahol már csak azt kérdezgeted magadtól “Miért, miért, MIÉRT mentem én ebbe bele?” .

olvass tovább

Givenchy Play for Her

  • 2010. szeptember 16.

A Givenchy női illataiban mindig is rengeteg érzelem keveredett, ami csodálatos illat kreációt eredményez a mai napig. A Play for Her elnevezésű parfümöt, az érzéki játékokra kapható nők számára ajánljuk.

olvass tovább