Kulcsszó keresés /


Lapozó: Régi idők legsármosabb férfijai

  • 2018. augusztus 05.

Minden korszaknak megvannak az ideáljai. Nincs ez másképp a régi idők legendás férfijaival sem. Visszakövetelnénk azt az időt, amikor még ilyen férfias és stílusos megjelenéssel voltak megáldva az Urak. Összeszedtük Nektek, a valaha volt legsármosabb férfiakat képgalériába, ezzel bizonyítva, hogy nem feledkeztünk meg róluk.

olvass tovább

Schott: a féktelen életérzés

  • 2011. január 10.

Schott dzseki viselése az a féktelen életérzés, mintha egy dragsterben ülnél! Olyan stílusos világsztárok kedvencei, mint: Arnold Schwarzenegger, Lady Gaga, Johnny Depp, Marlon Brando, James Dean. A legnagyobb amerikai bőrdzsekiket gyártó cég kollekciójához már Magyarországon is hozzájuthatsz.

olvass tovább

Farmer a popkultúrában

  • 2009. április 21.

Gondolj James Deanre! Képzeld el hullámos szőke haját, felhős pillantását és szexis félmosolyát. Fekete garbóban és elengedhetetlen western csizmájában, kezében cigaretta, és fehér, testhez simuló nadrágjában olyan, amilyet az 50-es években hordtak a kisfiúk.

olvass tovább

Porsche különlegességek az ausztriai Karintiában

  • 2007. december 24.

A karintiai Gmündben található Európa egyetlen magánkézben lévő Porsche autómúzeuma, ahol 40 eredeti Porschéval várják a kiváncsi látogatókat. A múzeumban látható az a Porsche 550A Spyder modell, amellyel James Dean is halálos balesetet szenvedett.

olvass tovább