Kulcsszó keresés /


Végzetes női hibák egy induló párkapcsolatban

Egy ígéretesnek induló kapcsolat egyszer csak megszakad. Pontosan a legjobb résznél, amikor már egészen beleéljük magunkat, kezdjük kitárni berozsdásodott szívkapuinkat, és egyre inkább hisszük, hogy nem lányregényes közhely a szerelem első látásra. Nagy titokban, csak úgy magunknak suttogva, még a jövőt is tervezgetni kezdjük.

olvass tovább

Miért menekülnek a férfiak, ha komolyabbra fordul?

A férfiakra a külső pozitív jegyek, a kisugárzás erőteljes hatást gyakorolnak. Felbecsülik a nőket, mint vonzó szexuális lehetőséget, és a kellemes, pozitív vizuális ingerek azonnali üzenetet küldenek a férfiagynak, amely abban a pillanatban reagál is a megfelelő hormonok kiválasztásával. A férfiak hamar fel is hevülnek a hormonoktól, amelyek felülírhatják az ésszerű gondolkodást, ugyanis ilyenkor az észnek a nadrágszíj alatti terület parancsol.

olvass tovább

A szerelem nem tűri az örök múltidézést

A szerelem csak a jelen lecsupaszított, friss, várakozó talajában képes virágba borulni. Nem tűri az örök emlékezést, az elvarratlan, szétfoszlott, kibomló szálakat, nem hagyja a múlt romjain való lődörgést, a szerelemnek határozott, erőteljes karaktere van, a szerelem forrón izzik, és soha nem langymeleg.

olvass tovább