Kulcsszó keresés /


Bajnok páros: a Hugo Boss új női és férfi illata minden szívet megdobogtat

A férfiak most a foci EB lázában égnek. Az elkövetkezendő egy hónapban a közös programunk maximum, ha nézzük velük a meccset. Vagy elmegyünk shoppingolni és beszerzünk magunknak egy finom parfümöt! És hogy legalább a párunk illata velünk maradjon a lakásban, ha elmegy a haverjaival meccset nézni, lepjük meg őt is egy ellenállhattalan parfümmel. A Hugo Boss új illatpárosa mindenkinek örömet szerez.

olvass tovább

HUGO BOSS & HIGH NOTE SKYBAR : Illatos koktél élmény

  • 2019. szeptember 18.

Az új, szeptember elején bevezetésre került BOSS THE SCENT Absolute lebilincseli az érzékeket. A két intenzíven csábító illat a ‘For Him’ és ‘For Her’, az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai. A történet folytatódik: a BOSS parfümök újabb érzéki utazásra invitálnak.

olvass tovább

Chris Hamsworth a Hugo Boss Man of Today kampányának arca

  • 2017. november 04.

20 éves sikertörténetre visszatekintve a BOSS BOTTLED a BOSS öltönyök utánozhatatlan kisugárzását, esszenciáját jeleníti meg parfümös üvegbe zárva. A mai modern férfi (Man of Today) nem csak öltönyét választja meg kellő gonddal, hanem a tökéletes illat is fontos számára. Választása a BOSS BOTTLED, amely felvértezi és hozzásegíti ahhoz, hogy a maximumot hozza ki önmagából a nap minden percében. A BOSS BOTTLED illatportfólió intenzív, karakteres és sokféle, így kiegyensúlyozott és változatos egységet alkot, tükrözi a mai modern férfi sokoldalúságát, sokszínűségét, hozzásegíti ahhoz, hogy kitűzött céljait sikeresen megvalósítsa.

olvass tovább

Hugo Boss - 2011 ősz/tél

  • 2011. január 21.

Megékeztek az első képek a legújabb Hugo Boss 2011 őszi/téli kollekciójáról. Királyi elegancia, letisztult tündöklés, nemes formák. Semmi különcködés, a Hugo Boss követő az alapító útját továbbra is, így mindent a németes egyszerűség és célszerűség vezérel.

olvass tovább

Hugo Boss 2010 tavasz/nyár

  • 2010. május 18.

2010. május 14-én rendezték meg a Hugo Boss 2010-es tavaszi-nyári női, férfi kollekciójának bemutatóját. A show-nak stílszerűen a Kempinski Hotel bálterme adott otthont.

olvass tovább

BALDESSARINI új illat - A felfedezett merész fényűzés

  • 2009. június 26.

Del Mar Seychelles kiadása a BALDESSARINI új erősítő illata. A világszerte 2009 nyarán bevezetésre kerülő férfias illat az idilli Seychelles szigetek Baldessarini yachttal történő körbehajózásának felvidító nyári napjait idézi. A sorban a Del Martól már a harmadik limited etition, mely Werner Baldessarinivel szoros együttműködésben készült el.

olvass tovább

Hugo Boss

  • 2008. június 12.

A férfidivat egyik vezető divatházát 1923-ban alapította Hugo Boss. Manapság nemcsak ruhákat, de illatokat, kiegészítőket, különböző bőrárukat is terveznek.

olvass tovább