Kulcsszó keresés /


A Hard Rock Hotel bemutatja Star Chalet-ra keresztelt téli mesevilágát

  • 2022. december 01.

A kuckózós időszak közeledtével Star Chalet-ra keresztelt téli csodaországában várja magával ragadó gasztronómiai élménnyel vendégeit a Hard Rock Hotel Budapest, ahol a kandalló duruzsoló tüze mellett kortyolgathatjuk majd a lélekmelengető habos forrócsokit, vagy a hotel hideg napokra megálmodott, különleges italspecialitását, 2022 november 25-től egészen 2023 február 15-ig.

olvass tovább

Megnyitotta kapuit a Hard Rock Hotel Budapest

  • 2022. április 07.

A vibráló Hard Rock Hotel Budapest új szintre emeli a főváros hotel kínálatát a lánc első közép-európai szállodájával. A Hard Rock márka 50 éve a zene erejével kapcsolja össze az embereket, legyen szó bármilyen zenei stílusról, a poptól a hip-hopon át az indie-n és a jazz-en keresztül a hard rockig. Az 1971-ben alapított Hard Rock International 68 országban, közel 250 helyszínen van már jelen, amelybe beletartoznak a Hard Rock Cafe®-k, hotelek, kaszinók és Rock Shopok® is. A Nagymező utcában található 5 csillagos szálloda koncepciója, hogy igazi lifestyle hotelként teljes zenei és vizuális élményt nyújt vendégeinek, csupán karnyújtásnyira a budapesti Broadway színes világától.

olvass tovább

Az igazi boldogság nyomában

Nem szeretnék úgy tűnni, mint aki bort iszik és vizet prédikál, ugyanis az én életemben is volt olyan időszak (egyáltalán nem is olyan régen), amikor kicsit görcsbe rándult a gyomrom, ha valakinek a szülinapján a Fridays-t, a Hard Rock Cafe-t vagy egyéb amerikai étteremláncot kellett meglátogatnunk, mert már előre vizionáltam, ahogyan kínosan vihorászunk az asztal körül, miközben a felszolgáló mellénk guggolva érdeklődik a hogylétünk felől.

olvass tovább

RichArt - Egy új márka, egy stílus, egy új életérzés

  • 2013. június 12.

A RichArt tagjaival való első és második találkozásom után volt egy megmagyarázhatatlan egység és energia az egész csapatban, amit nem tudtam megfogalmazni. Később a Hard Rock Café mellett sétálva eszembe jutottak azok a jól menő, régi rock együttesek – pont rájuk emlékeztetnek. 4 teljesen különböző karakter, mindeninek megvan a saját feladata, mégis egymás nélkül nem lennének teljesek.

olvass tovább