Kulcsszó keresés /


Az áldásos aloe vera

  • 2017. október 25.

Az aloe vera, az egyik legértékesebb gyógynövényként van számon tartva az ősidők óta. Számos előny származik a felhasználásából, éppen ezért valóban áldásként tekintünk rá, mely az egész testre jótékony hatással bír, kívülről és belülről egyaránt. Íme a legérdekesebb tények a csodanövényről, amiket eddig talán nem is sejtettél.

olvass tovább

Style Tipp: hajápolás férfiaknak.

  • 2016. december 08.

Az urak szeretik,ha egy ajándék praktikus, nem túl bonyolult és hasznát is veszik a hétköznapokban is. Ha az aktuális illatot már kipipáltuk, a bőrápolókról is gondoskodtunk és eszükben sincs zoknit tenni a fa alá, válasszunk hajápolót. Az első három kritériumnak biztosan megfelel majd....

olvass tovább

5 természetes hajsimító kezelés

  • 2016. október 03.

Szálkás, szöszös, durva tapintású és kezelhetetlen a hajad? Rengeteg nő küzd hasonló problémákkal, és próbálkozik méregdrága, márkás hajápolókkal, ami sokszor csak ablakon kidobott pénz. Szerencsére van néhány egyszerű és természetes otthoni megoldás, amivel gyorsan pihe-puha frizurád lehet!

olvass tovább

Ragyogó ápolás és briliáns fény mindennap

  • 2015. április 01.

Az új Schauma Mirror Gloss hajápoló termékcsalád azt adja a nőknek, amire vágynak: egészséges kinézetű, sima és csodálatosan fényes hajat. Egy friss kutatás kimutatta, hogy az erős, dús haj mellett a nők a haj csillogását is preferálják. A Schauma Mirror Gloss Sampon, Balzsam és Ápoló hajolaj segít megvalósítani a kívánságokat. A Schauma Mirror Gloss már kapható a boltokban.

olvass tovább

5 könnyű, UV-szűrős hajápoló

  • 2014. június 16.

Ilyen hőségben előnyben részesítjük a könnyedebb állagú termékeket a hajon is, ami a legkevésbé sem nehezíti el frizuránkat és akár közvetlen a strandra menet előtt vagy a reggeli gyors készülődés közben is megoldhatjuk vele hajunk védelmét. Bizony, UV védelemre a hajunknak is szüksége van, akár a hajszín megőrzéséért, akár rugalmasságának megtartásáért.

olvass tovább

8 kedvenc hajápoló

  • 2014. április 16.

Olyan hajápolókat és formázókat hoztunk ma nektek, amiket kipróbálva garantáltan függők lesztek. Ráadásul nem csak széppé teszik, hanem belülről ápolják is a hajat, így a hosszútávú használatával hosszú és egészséges frizurátok lehet. Egy lista a tökéletes hajápoláshoz.

olvass tovább

Házi praktika: hajpakolások a konyhából

  • 2012. március 25.

Nem feltétlenül az a hajpakolás a legjobb, amiben a legtöbb kiolvashatatlan nevű összetevőt találod. Már a bolti és professzionális hajápolók megjelenése előtt is ápolták valahogy a hajukat nagyanyáink. Utánajártunk, hogy mivel.

olvass tovább

Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád

  • 2010. február 04.

Számtalan nő életében okoz problémát a sérült haj tüneteinek kezelése. A L’Oréal Paris szakemberei a sérült haj 5 problémájára egyetlen megoldással válaszolnak. Az Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád Pro-keratinnal és Ceramiddal gazdagított összetétele megerősíti a hajrostokat, és visszaadja azok egyenletességét, puha tapintásúvá és egészséges fényűvé téve a hajat.

olvass tovább