Kulcsszó keresés /


Újra nyitva a Closer

  • 2020. június 24.

A Godot Kortárs Művészeti Intézetben június 22-től újra látogatható Kleb Attila Closer című fotókiállítása, melyen a hazai és nemzetközi művészvilág ikonikus alakjainak portréját láthatja a közönség. A szervezők minden héten egy exkluzív tárlatvezetéssel is készülnek, a nyitó alkalommal Parti Nagy Lajos kalauzolja majd az érdeklődőket.

olvass tovább

Banksy kiállítás Budapesten

  • 2020. január 31.

Február 1-től a Tesla Loftban végre a hazai közönség is találkozhat Banksy, a földkerekség legismertebb graffiti művészének világát bemutató kiállítással. A Godot Kortárs Művészeti Intézet által gondozott tárlat igyekszik minél átfogóbb képet adni a "rejtőzködő művész" tevékenységéről - a világ számos pontján kiállított műveken túl - eddig még nem látott alkotásokat is bemutatva.

olvass tovább

Aggódott, hogy lemarad valamiről

  • 2015. április 21.

Hol kint, hol bent vagyunk egy kapcsolatban, s attól függően, hogy mit éltünk épp meg, próbálunk egy kicsit egyensúlyozni. Próbáljuk azokat a dolgokat, amelyeket megvontak tőlünk, vagy mi magunk megvontuk magunktól, nagyobb mennyiségben bevonzani az életünkbe, próbáljuk valamiféleképpen csillapítani az élettel szembeni az éhségünket…

olvass tovább

Új látványossággal gazdagodott Budapest utcaképe

  • 2014. november 09.

Az elmúlt években egyre merészebb formatervű autókkal rukkolt elő a Lexus, ám legújabb modelljük már-már vakmerőnek is nevezhető. Az új Lexus NX éles, határozott vonalainak, egyedi első- és hátsó lámpáinak köszönhetően azonnal kitűnik a városi forgalomból.

olvass tovább

Új divatszínfolttal gazdagodott az Andrássy út

  • 2011. május 10.

Olasz házimanufaktúra költözött az Andrássy úti Schoeffel Palace emeletére. Ízléses és igényes krokodil-és aligátorbőr lábbeliket, táskákat, öveket és egyéb bőrkiegészítőket kínál a Leo Cristiano üzlete, amely Milánó után most Budapesten nyitotta meg üzletét.

olvass tovább

DEGUSTA borok & finomságok

  • 2011. március 09.

Múlt év végén új gourmet bolttal gazdagodott Budapest, a Királyhágó tér környéke. A Degusta - Borok & Finomságok remekül illeszkedik a budai tér körüli pékségek, zöldségesek és bioboltok sorába. A kínálat gerincét hazai termelőktől beszerzett minőségi élelmiszerek adják. A tulajdonosok a Slow Food mozgalom követőiként kiemelt szerepet szánnak a magyar kistermelők termékeinek.

olvass tovább