Kulcsszó keresés /


Mondj búcsút a bezártságnak! – Itt az ideje, hogy több időt tölts a szabadban

A legtöbben a négy fal között végezzük a munkánkat, ami után szaladunk haza a családhoz, illetve elintézni a fontosabb teendőket, viszont kifejezetten kevés időnk marad arra, hogy eltölthessünk egy kis időt a szabadban. Pedig számtalan előnyünk származna ebből, így érdemes lenne úgy szervezni a programjainkat, hogy minél többet lehessünk természet közelben minden évszakban.

olvass tovább

Tavaszi szépségtippek, melyeket minden nőnek ismenie kell

Imádjuk a tavaszt, a nap első sugarait, a madárcsicsergést, a friss levegőt, a fák élénkzöld színeit; ahogyan a természet virágokba borul... Nincs, aki ne élvezné a meleg időt és a nap első sugarait. Az időjárás változásával egyidőben azonban újra kell gondolnunk a hidegebb hónapok szépségápolási rutinjait, hogy tavasszal is megőrizhessük bőrünk, hajunk és körmeink szépségét és egészségét. Íme 9 basic tavaszi szépségtipp, melyet mindnyájunknak ismernie kell.

olvass tovább

5 ok, amiért edzőterem helyett érdemes a szabadban mozogni

Bizonyított tény, hogy a szabadban könnyebben elfeledkezünk az időről és sokkal inkább átadjuk magunkat a sporttevékenységeknek.A tavasz nagyszerű alkalmat kínál arra, hogy a fülledt konditermet friss levegőre, a futópadot pedig bicikliútra, erdei ösvényre cseréljük. Azoknak, akik nem különösebben rajonganak a futásért, az enyhe időjárás számtalan más lehetőséget is tartogat, aminek csak a kreativitásunk szabhat gátat. Mi összegyűjtöttük azt az 5 alapvető okot, amiért érdemes a jó időben inkább a szabadban mozogni.

olvass tovább

Laza és természetes szórakozás Keresztes Ildikó tálalásában

Április 23-án végre újra megnyitotta kapuit a Budapest Park. A szabadtéri szórakozóhely szervezőiben idén sem kell csalódnunk, hiszen igazán izgalmas bulikat ígérnek nekünk. Rögtön elsőként csütörtök este itt volt egy fergeteges Keresztes Ildikó koncert, aki bandájával együtt melegítette be a friss levegőre és zenére vágyó közönséget.

olvass tovább

Kezdd el még ma, és eddz rendszeresen!

  • 2015. március 16.

A téli hidegben nem tudtad rávenni magad a futásra? Mostantól nincs akadály előtted, hagyd, hogy kicsalogasson a közelgő kellemes tavaszi idő. Menj ki a szabadba és mozgasd át egyszerre az összes izomcsoportodat. A futás nemcsak a legjobb zsírégető edzés, de a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb mozgásforma is, csupán elkezdeni nehéz. Lehetsz kezdő, újrakezdő, vagy a maratonra készülő versenyző, legyen szó joggingról, sík vagy hegyi futásról, ez a legjobb kardió edzésforma. Hozd formába magad gyorsan és egyszerűen a friss levegőn!

olvass tovább

Görög Zita: anyukaként komolyan vesznek

  • 2013. május 18.

Görög Zita imádja a természetet, és a nyár beköszöntével egyre több időt tölt családjával a zöldben. Legszívesebben a Budapest környéki hegyekbe kirándulnak, hogy a fővárostól eltávolodva friss levegővel töltsék meg tüdejüket. A mozgás fontos szerepet játszik Zitáék életében, és az első napsugarak megjelenésével már hódolnak is kedvenc szabadidős tevékenységeiknek.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - Szombat június 2.

  • 2012. június 02.

Ha időm engedi, szeretek nyáron a gyümölcsszedésben részt venni. Szerencsére vannak ismerősök, barátok, akiknek nagy segítséget jelent néhány szorgos kéz a földeken, nekem meg jót tesz a hétközbeni ülő munkát felváltó, friss levegőn végzett egészséges fizikai munka. Na persze a jelentős mennyiségű elfogyasztott gyümölcs öröméről se feledkezzünk meg!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVII. / Vasárnap

  • 2012. április 15.

Ilyenkor tavasztájt levarázsolom a konyhaszekrény tetején porosodó klasszikus piknikes kosarunkat és vadul nekiesem a felfrissítésének. Imádok piknikezni! Sütkérezni az első napsugarakban valahol a természetben, nagyokat sétálni, beszippantani a földillatot (rajongok érte) és a friss levegőn elfogyasztani az általam készített, egyedi dizájnolású szendvicseket. Mindenkinek szívből ajánlom, aki még nem szánta rá magát egy ilyen spontán, nem túl nagy erőfeszítést kívánó programra!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VII. / Szombat

  • 2012. február 04.

Mivel praktikumtól függően tömegközlekedési eszközzel vagy autóval közlekedem néha rám tör a vágy egy-egy nagyobb sétára. Ha sikerül egy kicsit lazábbra szervezni a napom, főleg nyáron, előfordul, hogy flip-flop-ban gyalog vágok útnak és intézem az ügyeim, de télen is kellemes lehet egy hétvégi nagy séta a friss levegőn. Óriási szerencse esetén csodás hóesésben élvezhetjük a mozgást, ha egy jó órára is elnyúlik a program a napi sportnak is betudhatjuk.

olvass tovább

O2B: Hordozható Oxigénbár

  • 2008. május 21.

Szüksége van friss levegőre, anélkül hogy kimenne a lakásából? Talán egy koffeinmentes élénkítőre? A hordozható O2B oxigénbár frissítő, koncentrált oxigént ad; láthatjuk tehát, nemcsak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot.

olvass tovább