Kulcsszó keresés /


Hogyan szüntessük meg az izzadást?

  • 2015. június 23.

Fokozott verejtékezés, izzadás (hiperhidrózis) észlelhető a normál súlyú embereknél stressz, szorongás, félelem hatására és a meleghez való alkalmazkodáskor, vagy túlsúlyos embereknél általános élethelyzetekben is. Az érzelmek által kiváltott verejtékezés lényegesen különbözik a fizikai erőkifejtés hatására bekövetkezett izzadástól. Ilyenkor leginkább a homlok, a hónalj, a tenyér és a talp verejtékezik, jóval erőteljesebb mértékben, illetve a szaga is erősebb.

olvass tovább

Ultrashape Extra Karcsúsító Program a Fehérhajó Revital Centerben

  • 2015. június 19.

Első lépésben az Ön kezelését orvosi konzultáció előzi meg, melynek keretében megismerheti az ultrahangos zsíroldás módszerét és választ kap minden felmerülő kérdésre, illetve szakmai szempontból összeállítjuk az Ön problémájára legideálisabb kezelési tervet, több módszer együttes alkalmazásával.

olvass tovább

Exkluzív arcfiatalítás

  • 2015. február 23.

A Fehérhajó Revital Center egyedi, exkluzív kezelési csomagot fejlesztett ki a látványos és gyors arcfiatalító hatás érdekében. A Revital Plusz csomaggal nemcsak a bőrfeszesség, bőrtömörség – ezáltal az arc kontúrjának látványos javulását tudjuk elérni, hanem szükség esetén a tág pórusok nagyságának csökkentését, akár aknés hegek javulását is. A kezelés hatékonysága mellett az eljárás nagy előnye, hogy minimális fájdalommal számolhatunk, és a kezelés felgyógyulási idővel nem jár.

olvass tovább

Álomalak három hét alatt

  • 2014. október 01.

A belvárosi Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center speciális programjával nyújt segítséget azon vendégeinek, akik már számos sikertelen próbálkozáson vannak túl, hogy megszabaduljanak zsírpárnáiktól. Mindannyian rendelkezünk olyan kényes területekkel, ahol már sem a diéta, sem a sport nem elegendő, ezért szükségét érezzük valamilyen külső segítségnek. A Fehérhajó Revital Center épp az ilyen esetekre alkotta meg komplex programját, amely sebészeti beavatkozás nélkül képes véglegesen megszabadítani vendégeit a kellemetlen zsírpárnáktól. Ismerjétek meg a hazánkban egyedülálló Extra Karcsúsító Csomag tartalmát, amelynek sikerességét az énekesnő Judy, és Lakatos Márk látványos átalakulása is igazolja.

olvass tovább

A műtétmentes alakformálás és arc-esztétika szakértője

  • 2014. július 21.

A város szívében, ám csendes és barátságos környezetben található Fehérhajó Orvosi és Esztétikai Centerben egyedülálló módon kínálnak kezeléseket mind arc-esztétika, mind alakformálás területén. A professzionális gépek és szakorvosok segítségével olyan egyénre szabott kezelésekben vehetünk részt, amelyekhez nem szükséges kés alá feküdni, mégis garantáltan tartós eredményt kaphatunk. Kíváncsi voltam, minek köszönhetik sikerüket, ezért ellátogattam a Fehérhajó utcába és megkértem Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológust, hogy mutassa be nekem módszerüket és legnépszerűbb kezeléseiket. Ezekről szeretnék beszámolni a teljesség igénye nélkül.

olvass tovább