Kulcsszó keresés /


Lépj félre Louis-val a Hiltonban

  • 2013. március 12.

Fülledt párizsi romantika, csipkés selyemkombiné és nerc. Egy feledhetetlen légyott elengedhetetlen kellékei a szerelem városában, a legendás monogram halovány sziluettjével a dobbanó szívünk felett.

olvass tovább

Elemi ösztön reloaded

  • 2013. március 11.

A Balmain háznak sikerült produkálnia a tavaszi divathét legizgalmasabb és legegyedibb kollekcióját, amely teljességgel nélkülözi a most oly divatos oversize és retro kellékeket, egyúttal eredeti és pazar. Lássuk a medvét!

olvass tovább

Miben mutatkozzunk be a drága mamának?

  • 2013. március 10.

Ha esetleg éppen ezen a csodálatos tavaszi vasárnapon kívánna elvinni újdonsült párunk a drága mamához első ebédre, akkor feltétlen lapozzuk át Nina Ricci legújabb kollekcióját. Életmentő ötletek, egyenesen a párizsi divathétről.

olvass tovább

Szegény, nagymúltú divatház

  • 2013. március 09.

Minden egyes Dior bemutató után könnyes szemmel tekintünk vissza a régmúlt időkre, amikor még dicsőséges fényében ragyogott a márka. Mára ebből a dicsfényből, csupán egy kopott glória maradt.

olvass tovább

Lázadók köntöse

  • 2013. március 08.

Végre valami más, valami szokatlan, friss és eredeti a fáradt Chanel és a tucat Beckham után. Amíg a fájdalmasan hosszú Dior show-n elaludtunk, addig Vivienne Westwood bemutatóján csöppet sem unatkoztunk.

olvass tovább

Gengszterosztag

  • 2013. március 06.

Emma Stone megtestesítette a vérbeli gengszter barátnőt, Lanvin pedig elhozta gardróbunkba. Így most mi is azzá válhatunk, feltéve, ha akarunk.

olvass tovább