Kulcsszó keresés /


Ez a megmagyarázhatatlan vonzalmak titka

A férfi illata elárulja, tudod –e szeretni őt. Mire meghozzuk a döntést, valójában már elrendeltetett. A szerelmi révületben a kémiának esünk áldozatul, és a tudatalattink már eldöntötte, kit fog választani. Racionális érvek, és társadalmi elvárások mentén mérlegelünk, tépelődünk, belemenjünk-e egy kapcsolatba vagy sem, de a testünk már rég döntött.

olvass tovább

Burberry bemutatja a Brit Rhythm illatcsalád két új tagját

  • 2015. március 31.

Egy női és férfi illatot, melyek 2015 februárjában érkeznek meg. A Burberry Brit Rhythm - Eau de Toilette Intense for Men és a Burberry Brit Rhythm - Floral Eau de Toilette for Women a zene által inspirált illatok, így ismét az angol zenész, George Barnett és a modell, színésznő Suki Waterhouse lesznek a kampány arcai.

olvass tovább

Vannak, akik a swingerben keresik a boldogságot

  • 2015. március 30.

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy semmi közös nincs egy ötvenes, jó egzisztenciával rendelkező sármos orvosban, egy a házasságát menteni vágyó, gyermekről álmodó fiatal férfiban, egy elvált, kiégett szobrászművészben, a szőke, gyönyörű nőben és a buja, vörös dominában, akit bármely férfi illata elbódít. Aztán ahogy lapozgatunk, és oldalról oldalra beleássuk magunkat a történeteikbe, Árvay Gréta Elmerülve című erotikus könyve rávilágít, hogy a teljesen különböző társadalmi rétegekből érkező emberek, a totálisan más életkörülmények és élettörténetek összekapcsolhatók: ezek a Budapesten élő emberek mind ugyanott keresik - majd találják meg, vagy vesztik el - a vélt boldogságot.

olvass tovább

1 Million, fantázia és csábítás

  • 2013. február 02.

A 1 Million mozgatja a világot, felizgatja az irigyeket, minden szívet megragad és felkelti a vágyat. Egy csettintés, egy mindent elsöprő erő, és a fantázia valósággá válik. Feltűnő és gazdag a szíve.

olvass tovább