Kulcsszó keresés /


Ilyen a boldogító igen Hilfigeréknél

  • 2015. március 05.

SZENZÁCIÓS HÍR: Tommy Hilfiger piacra dobta első, teljesen elbűvölő esküvői kollekcióját!! A képek varázslatos hangulata arra késztet, hogy mi is csatlakozzunk ehhez a trendi társasághoz, egy ilyen stílusos esküvőn szívesen lennénk vendégek. Legszívesebben pedig azonnal felpróbálnánk a lazán elegáns ruhákat is... Vigyázat hölgyek: a kollekció hamarosan Európában is elérhető lesz!

olvass tovább

Top 10 Ünnepi öltözet fiúknak

  • 2013. december 11.

Karácsony idején, a szeretet ünnepén éppoly fontos megtisztelnünk az ünnepet azzal, hogy nem csak a karácsonyfánk, a lakásunk, de mi magunk is ragyogásba boruljunk, és mindezt az ünnep tiszteletére tegyük. Ilyenkor gyermekink számára is fontos a készülődés, a csillogás, így összegyűjtöttünk a fiúk számára 10 elegáns öltözetet, amit bátran viselhetnek az ünnepek alatt.

olvass tovább

Mit rejtenek a DKNY újdonságok?

  • 2012. január 15.

A DKNY honlapján már csemegézhetünk az új kollekcióból. Donna Karan persze nem hazudtolta meg önmagát, így az elegáns ruhák mellett igazán fiatalos, lezser stílusúakat is találni. A divatház kollekciója egyébként az sugallja, hogy szerintük az idén a kék-piros szín kombinációjával leszünk igazán lezserek. Ezt bizonyítja, hogy egyébként ezt színkombinációt nem csak a DKNY ruhákon, de a bizony cipőkön is látni.

olvass tovább