Kulcsszó keresés /


3+1 enteriőr tipp az őszi hónapokra

  • 2020. szeptember 18.

Komolyabb átalakítást tervezel az otthonodban, vagy csak megújulnál, és szükséged van egy kis inspirációra? Íme, 3+1 javaslat S. Vanyolai Dalma belsőépítészeti vezetőtől, amikkel még hangulatosabbá varázsolhatod a családi fészket.

olvass tovább

Elképesztő színek Iránból!

  • 2015. július 15.

Az iráni belsőépítészetben gyakran alkalmazzák az ólomüveget, ezzel pedig egészen elbűvölő templomokat, és zsinagógákat láthatunk náluk. Napjainkban azonban hatalmas népszerűségnek örvend egy csodálatos látványvilág a leghíresebb mecsetben!

olvass tovább

Lenny Kravitz szőrös székei

  • 2012. április 23.

A z amerikai rocker öltözködése igen egyedi: kedveli a szőrös, állatmintás holmikat. A Kartell dizájnbútorokkal foglalkozó cég megkereste Lennyt egy szék project miatt.

olvass tovább

Betont a lakásba? Igen!

  • 2012. március 28.

A gyárépületekből kialakított loft lakások, az indusztriális hangulat egyre nagyobb teret nyer a lakberendezés területén. A robusztus falak, letisztult vonalak és meglepő, de a beton felületek is felkapottak - ha egy trendi, 21. századi otthonra vágysz, ne félj a betontól!

olvass tovább

Bonvino: ha kicsit bátrabb lennél, ilyen lenne az otthonod

  • 2011. szeptember 02.

A Bonvino bor- és aktívhotel belsőépítészeti koncepcióját a szálloda nyújtotta borélménnyel párhuzamosan fejlesztette a hotel menedzsmentje és a budapesti Geppetto stúdió. Ennek köszönhető az az egység, amelyet a hotel szolgáltatásai, borélmény-kommunikációja és a belsőépítészet alkot.

olvass tovább