Kulcsszó keresés /


Vajon jó anya vagyok?

  • 2018. január 30.

Édesanyának lenni nem könnyű mesterség. Néha magam is úgy érzem, inkább művészet. Attól a perctől fogva, amikor megfogan az új élet, mérlegelnünk kell, döntéseket hoznunk, és viselnünk a felelősség hatalmas súlyát. Persze jó esetben van mellettünk egy társ, akivel megoszthatjuk ezeket a terheket, de ezzel együtt sincs könnyű dolgunk.

olvass tovább

Anya csak egy van: Anyák napja

  • 2016. május 01.

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson) Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

olvass tovább

Örökbefogadás - Beszéljünk róla!

  • 2014. december 01.

Anyának lenni csodálatos. Nem győzzük mondani, leírni. Akinek könnyen adatik meg az élmény, nem is nagyon gondol bele, hogy bizony vannak más utak is. Hosszú évek próbálkozásai, orvosi beavatkozások, lelki küzdelmek, csalódás, beletörődés, újragondolás. És a végén egy felcsillanó lehetőség: örökbefogadás. Egy másik út szülővé válni, azonos és mégis másmilyen kihívásokkal.

olvass tovább

Anyának lenni kéretlen tanácsok tükrében

  • 2013. június 15.

- Ugye szoptatsz még? - Már nem. Sajnos 4 hónapos volt, amikor elapadt a tejem. - Akkor a tápszerrel vigyázz! Azt hallottam, hogy nagy lesz tőle a gyerek feje. (Kösz! Mintha én tehetnék róla. Minek is válaszoltam. Ezek azt hiszik, rossz anya vagyok, mert már nem szoptatom a kicsit. Ha még egyszer valaki felhozza a témát, én bizony megmondom neki a magamét!!)

olvass tovább