Kulcsszó keresés /


Különböző kaktusz fajták

Én nagy rajongója vagyok a kaktuszoknak, a szobámban van három különböző fajta. Mindegyiknek lelkiismeretesen gondját viselem, mert nagyon sokat jelentenek nekem. Ha te is hasonlóképpen szereted a kaktuszokat, mindenképp olvasd végig!

olvass tovább

Ez történik a férfi nemi szervvel 7 vagy több szex-mentes nap után

  • 2019. január 19.

Már mindannyian hallottunk férfit arról panaszkodni, milyen egészségtelen is számára az önmegtartóztatás, és a szexuális együttlétek tartós nélkülözése. Mítosz lenne hát, vagy valóban negatív hatással lehet ez féltett kincsükre? A válasz meglepő: igen, és nem egyszerre. A női nemi szervhez hasonlóan, a férfiakénál is számos tünetet produkálhat, ha elmaradnak az aktusok… és bizony olyan eshetőségek is előfordulhatnak, amikre nem gondolnánk:

olvass tovább

Nem megy a flörtölés? Figyelj jobban a testbeszédre!

  • 2018. július 20.

Meglepően sokan szoktak arról nyilatkozni, hogy nem igazán tudnak flörtölni, mert egyszerűen nem tudják, hogy mit kell csinálni. Sőt, olyasmi is előfordul, hogy valaki észre sem veszi, hogy a másik bizony próbálva valamilyen úton kontaktusba kerülni. Íme pár, elsőre apróságnak tűnő, ám mégis igen fontos jele annak, hogy valaki flörtölni próbál veled!

olvass tovább

Így lesz szexmentes egy párkapcsolat

Az önmegtartóztatók kapcsolatban élnek, de elutasítanak minden testi érintkezést. Éheztetik magukat, hónapokon éveken át, majd mielőtt végleg elpusztítanák a kapcsolatot, mégis magukhoz vesznek némi szexmorzsát, és a másiknak is dobnak belőle. Az önkéntes éhező sokszor más, természetes testi kontaktust sem visel el. Nehezen tűri, vagy elutasítja az intimitást, az ölelést, a csókokat, a masszázs pedig, mint a testi érintés és szeretetnyelv egyik legbeszédesebb kifejezésmódja, egyenesen taszítja.

olvass tovább

50 dolog, amit a férfiak rosszul csinálnak az ágyban

  • 2017. november 17.

Nyilván mindenkinek mások a preferenciái, de néha ijesztő olyan férfiakkal kapcsolatba kerülni, akik tizen-x év tapasztalata után és képtelenek megbirkózni a feladattal. Ez egy érzékeny művészeti ág, ami sok ponton borulhat, így íme egy általános lista, hogy mi az amit nagyon egyszerű elrontani, és mi az amit általában nem kedvelünk.

olvass tovább

Miért jó a reggeli szex?

  • 2015. március 13.

Bár sokan pironkodnak a téma hallatán, nincs mit tagadni azon, hogy a szex remek dolog. Számtalan előnye van, egy egészséges és intenzív párkapcsolat elengedhetetlen eleme. Egészséges, mert oldja a stresszt, szépíti a bőrt, sőt, a lelket is. Oxitocin, és mindenféle hormon szabadul fel, amik erősítik az immunrendszer. Egy átlagos aktusnál pedig csak egy jobb dolog van a világon: a reggeli szeretkezés.

olvass tovább

Rákóczi Feri a Balaton közepén tépte a húrokat

  • 2014. június 04.

Újabb őrült vállalkozás, újabb különleges adás: a Morning Show csapata ezúttal a Balaton vízéről köszöntötte milliós hallgatóságát. Balázsék két tucat kőkemény motoros, a Hooligans együttes és közel 100 hallgató kíséretében szálltak kompra ma reggel, hogy Siófokról Tihanyba hajózzanak. Rákóczi Feri néhány taktus erejéig csatlakozott a kompon koncertező rockbandához – a Class FM csapata őrületes bulit varázsolt hajnalban a Balaton közepére.

olvass tovább

Juno - a terhes 16 éves

  • 2008. március 26.

A 2007-es kanadai film kis késéssel (ahogy ez lenni szokott), 2 heteérkezett hazánkba. A fim főhőse Juno, a 16 éves gimis lány, akit anyjaelhagyott, hogy új férjével egy rezervátumban nevelhesse három új gyerekét. Tartásdíjként, azért évente egy kaktuszt küld.  Apjával és műkörmös mostohájával él.

olvass tovább