Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így lehetsz elegáns crop topban

Sokaknak még mindig a 90-es évek, egy falatnyi felső és tréning nadrág közül előbukkanó piercinges köldök, és a Spice Girls jut eszébe a crop top szó hallatán, pedig ebben az apró, ám annál meghatározóbb ruhadarabban is lehetsz kifejezetten elegáns. Most megmutatjuk, hogy hogyan lehetsz benne stílusos!

olvass tovább

Stílustippek Victoria Beckhamtől

  • 2018. november 04.

Victoria Beckham rég kinőtte magát igazi stílusikonná, amióta maga mögött hagyta a Spice Girls-t. Sikeres divattervező, családanya és feleség lett belőle. Ezúttal az Ő divattanácsait nézzük végig.

olvass tovább

Anya sohasem mosolyog

  • 2013. február 11.

„Első látásra, de még később is, társalgás, kacér szóváltás közben egészen olyan volt, mint egy igazi nő. De később, mikor mintegy testével kellett hitelesíteni mindazt, amit mondott, mindenki észrevette, hogy nem igazi nő, csak afféle diétás. Ez a meglepetés többeket elriasztott’’ – írta Márai Sándor.

olvass tovább

Ismét Spice Girls láz

  • 2012. február 17.

A hír igaz! Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell és Victoria Beckham eleget tesznek a Királynő kérésének: a június 4.-én esedékes Jubileumi Gyémánt ünnepségen újra egyesülnek. Sőt, ha minden igaz a londoni olimpiai játékokon is fellépnek majd, mint a szigetország egykori legdrágább exportcikkei. Ennek örömére megidézzük régi stílusukat, ruháikat, és átültetjük őket a 2012-es trendeknek megfelelően. Fűszerezd be Te is a tavaszi ruhatárad!

olvass tovább

Victoria Beckham 2012-es tervei

  • 2011. november 16.

Victoria Beckham, a Spice Girls üdvöskéjéből focistafeleséggé, stílusikonná, majd divattervezővé avanzsálódott brit üzletasszony két újdonsággal is készült a 2012-es évre.

olvass tovább