Kulcsszó keresés /


Női szempont: Így lehetsz te is figyelmes férfi

A férfiak többsége, persze tisztelet a kivételnek,elfelejti, hogy a nő nem játékszer, és évekkel később is ugyanúgy igényli az odafigyelést, kedves szavakat, az icipici gesztusokat, mint azelőtt. Hiszen a nő egy érző lélek. Akivel nemcsak a kapcsolat elején kell tisztelettel, és figyelemmel bánni. Egy nőt nem bántani, hanem öntözni kell minden nap, mint a virágot, hogy ne száradjon el, és nem pedig letépni a szirmait…

olvass tovább

Nem csupán Hollywood nagyjai, de a Lexus UX is feltűnt a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

  • 2019. szeptember 08.

A lángvörös ruhába öltözetett Lexus UX 250h is jelen volt az Európa egyik legrangosabbjának számító Velencei Filmfesztivál nyitányán, számos híresség társaságában csillogva a vörös szőnyegen, a Lexus ugyanis immár harmadik éve szerepel a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia szponzoraként. A VIP vendégeket 35 autóból álló Lexus-flotta szállította, köztük olyan hírességek is megtapasztalhatták a vadonatúj Lexus UX crossover és a vadonatúj Lexus ES felsőkategóriás luxuslimuzin kényelmét, mint Brad Pitt, Scarlett Johansson, Jude Law, John Malkovich, Adam Driver, Penelope Cruz, Laura Dern, Mel B, Juliette Binoche, Stacy Martin, vagy épp Catherine Deneuve.

olvass tovább

Bridget Jones visszatér, és fogalma sincs, hogy ki a gyereke apja!

  • 2016. március 24.

Új év, vadonatúj naplóbejegyzések… Bridget fölött is eljárt az idő, hiszen nem maradhat örökre harmincöt éves. Bármennyire szeretné ezt Renée Zellweger, akinek arca már-már mimikátlan porcelán. 2001 óta kísérjük figyelemmel Bridget csetlését-botlását és válogatott bénaságait, aki még mindig nagyon ért ahhoz, hogyan kormányozza életét kínos helyzetekbe.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 1.

  • 2014. június 01.

A mai napon ne hanyagold el a kötelességeidet sem, légy te példa és vezető. Ma főzögess, szervezz családi, baráti programokat. Napi megerősítés: mindig jól tudok az erőmmel bánni, mindenre van elegendő időm.

olvass tovább

Daalarna a New York-i divathéten

  • 2013. október 31.

Mindig elképesztő csodálattal kísérem figyelemmel Benes Anita, a Daalarna tulajdonosaként és tervezőjeként végzett munkáját. A háromgyermekes anyuka 2002-ben alapította meg a Daalarna Couture-t, annak érdekében, hogy önállóan, maximális szakmai tudással és elhivatottsággal tudja megvalósítani terveit. Az ehhez szükséges alapokat a tervezőnő, a párizsi ENSAD-on, valamint az Iparművészeti Egyetemen sajátította el. A cég alapfilozófiája a maximális igényességhez, a kifinomult minőséghez való ragaszkodás, az angol, francia és brit stílusjegyek követése mellett.

olvass tovább

A férfiaknak is van szívük!

  • 2013. július 24.

Régóta nem láttuk egymást, ezért hogy egyben ki is kapcsolódjunk, szombat éjjel úgy döntöttünk, beülünk az egyik szórakozóhelyre a barátnőmmel beszélgetni, lazítani. Társalogni az életről, a kapcsolatokról, családról, gyerekekről, nőkről, férfiakról, sorsról, életről, szóval mindenről.

olvass tovább

Ki vesz el benneteket, különleges lányok?

  • 2013. június 17.

A minap az egyik barátnőmmel beszélgettem, aki felvetette a nemrégiben említett sablon-lány problémát. A kérdése az volt, hogy mi lehet vajon az igazi egyéniségek álláspontja. Milyen lelki problémákkal küzd egy teljesen önálló, kiforrott személyiséggel rendelkező nő, aki ráadásul még a szakmájában is elismert, ne adj Isten nagy népszerűségnek örvend.

olvass tovább

Halott asszonyok balladája

  • 2012. szeptember 24.

Nehéz kimondani az igazságot. Nekünk is csak a síron túlról megy. Innen nincs többé tétje a kimondott szavaknak, még az ördög sem hallgatózik. Egykori testünk selyemmel bélelt koporsóban nyugszik néhány méterrel a lelkünk felett.

olvass tovább

Schiffer Miklós - A stílus maga

  • 2012. május 17.

Ristrettót, majd limonádét rendelt és kirándulni vitt, a divat világába. Persze csak verbálisan, de annyira lelkesen és örömmel beszélt szakmájáról, hogy csak úgy repültek a percek.

olvass tovább

Ismét Spice Girls láz

  • 2012. február 17.

A hír igaz! Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell és Victoria Beckham eleget tesznek a Királynő kérésének: a június 4.-én esedékes Jubileumi Gyémánt ünnepségen újra egyesülnek. Sőt, ha minden igaz a londoni olimpiai játékokon is fellépnek majd, mint a szigetország egykori legdrágább exportcikkei. Ennek örömére megidézzük régi stílusukat, ruháikat, és átültetjük őket a 2012-es trendeknek megfelelően. Fűszerezd be Te is a tavaszi ruhatárad!

olvass tovább