Kulcsszó keresés /


Nincs csúnya nő, csak lusta – leckék Estée Laudertől, amit minden nőnek meg kell tanulnia

Estée Lauder sosem fedte fel valódi életkorát a nyilvánosság számára. Estée: A sikersztori című önéletrajzi kötet írója szerint 1908. július 1-én született, és 2004 áprilisában hunyt el 96 éves korában, szív –és tüdőelégtelenségben. A szépségipar királynőjeként emlegetett üzletasszony valóságos kozmetikai világbirodalmat épített a fenti mottó köré.

olvass tovább

Top15: inspiráló outfitek Kendall Jennertől

Kendall Jenner a Kardashian-Jenner klán azon tagjai, aki leginkább „celebkedésből” élő családtagjaihoz képest meglehetősen sokat letett az asztalra, illetve aki még mind a mai napig hasonlít egykori önmagára is, annak köszönhetően, hogy nem feküdt hetente kés alá, mint legtöbb testvére. A 21 éves modell jelenleg is az Estée Lauder arca, végigvonulhatott a kifutón, mint Victoria’s Secret angyal, illetve szerepelt már a Harper’s Bazaar és a Vogue September Issue címlapján is. Kétségtelen tény, hogy jó ízlésért sem kell a szomszédba mennie, így tanácsos pár stílus trükköt ellesnünk a fiatal topmodell lánytól!

olvass tovább

Káprázatos pasztellakkok kincsestára

  • 2013. április 03.

Idén is van új a nap alatt, mármint volna, ha lenne nap, de aggodalomra semmi ok, előbb utóbb az idei jóidő is beköszönt. S amíg a hőmérő higanyszála nem éri el az ilyenkor megszokottat, addig varázsoljunk bátran nyarat magunk köré, legalábbis ami a körömlakkunkat illeti. A pasztell az új divat.

olvass tovább

Az 5 legjobb fényvédős nappali krém

  • 2012. március 21.

Arcbőrünk ápolása az egyik legfontosabb dolog, de krémválasztásánál nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy ránctalanít hidratál, vagy feszesít, hanem azt is, hogy mennyire védi arcunkat a nap káros sugaraitól.

olvass tovább