Kulcsszó keresés /


A legfontosabb, hogy az ember mindig tudja, hogy hogyan reagáljon - Dolhai Attilával beszélgettünk a drivingcamp-en

  • 2017. szeptember 16.

A hűvösebb idő beköszöntével igyekszünk ráhangolódni az őszre. Felfrissítjük a ruhatárunkat, lecseréljük a dekorációt az otthonunkban, és mindent megteszünk az egészségünk megőrzése érdekében. Hasonlóan kell gondolkoznunk az autónk esetében is és felkészíteni az új szezonra. Nem elég azonban a gumiabroncsra és a fagyállóra gondolni, bizony az is szükséges, hogy mi magunk is naprakészek legyünk, és minden esetben megfelelően tudjunk reagálni az időjárási körülményekre. Dolhai Attila felelősségteljes, három gyermekes családapaként úgy gondolja, hogy a legfontosabb, hogy mindig szem előtt tartsuk, és minden más elé helyezzük szeretteink biztonságát. Az 5. születésnapját ünneplő drivingcamp Hungary vezetéstechnikai centrumba kísértük el, ahol egy szakképzett instruktor tanácsait követve, extrém körülmények között tehette próbára autóvezetői tudását.

olvass tovább

Dolhai Attila vérbeli gentleman

  • 2014. július 07.

Vajon a mai világban léteznek még a klasszikus értelemben vett, igazi úriemberek? Vagy ez az elegáns, mindig érzékeny és kedves, udvarias férfitípus kihalni látszik? Bár Dolhai Attilának sok szerepben kell helytállnia a színpadon, udvariassága nem csupán jelmez. Amikor legördül a függöny, kibújik aznapi karakteréből, egy dolog azonban nem változik: Attila kívül-belül igazi gentleman marad.

olvass tovább

Kirándulás az opera világába - Interjú Dolhai Attilával

  • 2012. március 21.

Tehetséges, jóképű, szemtelenül fiatal, és minden jelentős musical főszerepet megkapott már. Jézus, Bicska Maxi, Radjami, az indiai herceg, Rudolf, Wolfgang, Rómeó – férfiak a musical és operett világából, kiknek bőrébe már otthonosan érzi magát.De, hogy milyen is egy ünnepelt színész a mindennapokban? Mik a tervei, és hogyan tovább? Dolhai Attilát kérdeztük.

olvass tovább

Bernstein: West Side Story

  • 2008. február 03.

szcenírozott koncert Vezényel: Makláry László Rendező: KERO Látvány: Kiégő Izzók Főbb szerepekben: Miklósa Erika, Janza Kata, Dolhai Attila / ének Közreműködik: MÁV Szimfonikus Zenekar

olvass tovább

Dolhai Attila olasz szerelme

  • 2007. október 04.

Attila 2007 őszén 12 új dalt tartalmazó vadonatúj albumot jelentet meg, amely a népszerű crossover stílusban készül, ötvözve a klasszikus zenét a popzenével.

olvass tovább