Kulcsszó keresés /


A veszteség elviselhetetlen fájdalma

Az életünk legfájdalmasabb velejárója, azonban minél idősebbek leszünk, annál gyakrabban szembe kell néznünk azzal a borzasztó érzéssel, amikor elveszítünk valakit, akit mindennél jobban szeretünk. Ez a trauma óriási hatással van az életünkre, egy igazi érzelmi hullámvasúton indulunk el ilyenkor, és sosem tudhatjuk biztosan, hogy milyen hatással lesz ránk.

olvass tovább

Férfias férfi kell!

Nem rosszfiúra vágyunk. Nem arra vágyunk, hogy nagyra nőtt, érzelmileg örökké éretlen, a mamahotelből frissen szabadult, kötelékfóbiás gyermek-férfiak húzgálják a hajunkat, és emelgessék a szoknyánkat, mint az iskolában. Nem vágyunk már érzelmi hullámvasútra, fölösleges, adrenalinvihart kavaró mélységekre és magasságokra.

olvass tovább

7 hatásos mantra, ami újra erőt adhat neked, amikor nem találod a helyed

Mind tudjuk, hogy az élet nem csak mókából és kacagásból áll. Teljesen mindegy, hogy ki vagy és mit csináltál, néhanapján te is felülsz az élet érzelmi hullámvasútjára és szédülten kapaszkodsz, mert néha bizony nehéz a pozitív oldalon maradni. Ilyenkor szükséged lehet olyan mondatokra, amiktől újra erőre kaphatsz. Ez a hét mantra a segítségedre lehet, ha nem találod az egyensúlyt aközött, hogy hol vagy most és hogy hol szeretnél lenni.

olvass tovább