Kulcsszó keresés /


Esküvő után fekete leves

  • 2015. március 22.

Sokan azt gondolják, hogy nincs is nehezebb és komplikáltabb feladat, mint egy nagyszabású esküvő megszervezése. Lássuk be, sok stresszel jár, de a java csak a nagy nap után jön a házassággal és annak buktatóival. Íme, néhány titok, amire eddig nem hívták fel a figyelmünket a lakodalom előtt. Mostanáig.

olvass tovább

6 tipp a korai öregedés ellen

  • 2015. március 20.

A mindennapi gondok, a stressz, az alváshiány sajnos nagyon megviselik a szervezetet. Ha nem vigyázunk, akkor nem csak a test, de a lélek is idő előtt megöregszik. Az örök fiatalság titkát sajnos senki nem ismeri (egyelőre), viszont adunk néhány tippet, amivel ifjabbnak tűnhetsz a korodnál!

olvass tovább

Buli a javából! Így debütált a Wellhello!

Magánéleti problémák, hajtás a munkahelyen, stressz stressz hátán. Néha szükségünk van arra, hogy kiereszthessük a fáradt gőzt, ennek pedig egyik legjobb módja, ha részt veszünk egy élőzenekaros koncerten. Azonban nem mindegy, hogy milyen előadót választunk péntek estére... Mi mostantól bátran merjük ajánlani Fluor Tomi formációját, a Wellhellot! Igen, a Mizus srácot!

olvass tovább

Miért jó a reggeli szex?

  • 2015. március 13.

Bár sokan pironkodnak a téma hallatán, nincs mit tagadni azon, hogy a szex remek dolog. Számtalan előnye van, egy egészséges és intenzív párkapcsolat elengedhetetlen eleme. Egészséges, mert oldja a stresszt, szépíti a bőrt, sőt, a lelket is. Oxitocin, és mindenféle hormon szabadul fel, amik erősítik az immunrendszer. Egy átlagos aktusnál pedig csak egy jobb dolog van a világon: a reggeli szeretkezés.

olvass tovább

Munkahelyi szitokszavak

A stresszes hétköznapok során néha annyira túlterheljük az agyunkat, és annyira igyekszünk profik lenni, hogy éppen emiatt időnként beleszaladunk a legnagyobb hibákba és tűnünk ettől vérlázítóan amatőrnek a szakterületünkön. Íme, azok a bűvös mondatok, amiket nem érdemes kiejteni a szánkon az irodában.

olvass tovább

A gerincbántalmak lelki okai

  • 2014. július 13.

Testünk állapotát rendkívüli mértékben befolyásolja pszichénk pillanatnyi állapota. Ahogyan stresszes életmódunk a vérnyomástól kezdve a vércukorszinten keresztül oly sok mindent képes befolyásolni, úgy lehet kihatással a mozgásrendszerünkre is. A hátunkon biztosan érezzük a mindennapok megterhelő következményét: az elmerevedett, görcsös izmokat és a fájdalmas mozdulatokat. Rakovits Viktor masszőrt és Benke Rita természetgyógyász- reflexológust, a Harmónia Gyógyászati Centrum szakértőit kérdeztük a hátfájás, a stressz illetve psziché közti összefüggésekről.

olvass tovább

Nyakunkon a strandszezon

  • 2014. július 04.

Ilyenkor minden nőtársunk érez valamiféle stresszes érzést a fürdőruha szezon előtt. Kilóg itt, ott egy kis párnácska, szűkebbek a nyári ruhák, gödröcskék a fenék és combrészeken. Nem szükséges, hogy fitnessmodell alkatunk legyen, nem ez a cél, inkább csak az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, tudjuk azt, hogy tettünk lépéseket, hogy egészségesebbek, karcsúbbak legyünk és fesztelenebbül élvezzük a nyári napsugarakat bikiniben a strandon, vízparton.

olvass tovább

A kezdő kertészek 10 leggyakoribb hibája I.rész

  • 2014. május 17.

A kertészkedés sok tanulást és ismeretgyűjtést igényel, ennek ellenére kellemes kikapcsolódást jelenthet, remek stressz űző, így megéri a befektetett időt és energiát. Remek program lehet kicsiknek és nagyoknak: gyermekeinkkel könnyebben szerettethetjük meg a különböző gyümölcs- és zöldségféléket, valamint kiváló képességfejlesztő is egyben. Bár először bonyolult feladatnak tűnhet, kellő utánajárással és ismeretszerzéssel egy kellemes új hobbyt találhatunk, ha belevágunk a kertészkedésbe.

olvass tovább

Szexi ételek

  • 2014. március 18.

Bármennyire is szeretnének a házaspárok beiktatni egy-egy romantikus estét, eltervezve, hogy a gyerekeket hamar ágyba dugják, és csak egymásra hangolódnak, általában közbejön valami és a stresszes hétköznapok végére oda a libidó. Az alábbi ételek viszont maximális fordulatszámra pörgetik a nemi vágyat, szóval, ha biztosan egy összebújós estét szeretnétek a kedveseddel, az alábbi fogások kerüljenek az asztalra.

olvass tovább

Békében önmagaddal

  • 2014. március 14.

Állandó stressz, munka, rohanás, otthoni gondok tarkítják napról-napra az életünket, melyek könnyen az összeomlás szélég is sodorhatnak bárkit, ha nem tudod, hogyan lassíts le és miként vészelheted át a rázós időszakokat. Vannak azonban nagyon egyszerű tippek, melyek betartásával, sokkal nyugodtabban nézel majd a hétköznapi problémák elé.

olvass tovább