Kulcsszó keresés /


A Bermuda háromszög rejtélye

  • 2014. április 10.

Több mint ötven hajó és húsz repülőgép tűnt el nyomtalanul az elmúlt száz évben az Ördög háromszögének is nevezett területről. Senki sem tudja megmondani, pontosan mi is lett a járművek sorsa.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 7.

  • 2014. április 07.

A mai napon hívd meg Istent, hogy legyen része a terveidnek. Ma családi tennivalók, vizes tevékenységek napja, locsolás. Napi megerősítés.: a sorsom útját járva minden tervem erővel, bölcsességgel párosul, és csak jót hoz az életembe.

olvass tovább

Elhagyott az anyám!

  • 2014. március 21.

Nehezen növünk fel, és még nehezebben váltunk szemléletet a személyes sorsunkkal kapcsolatban. A család, a párkapcsolat mindenki életében olyan terület, amit nem, vagy csak nagyon ritkán tud józanul, ép ésszel kezelni. A szüleinkkel kapcsolatos félelmeink, vágyaink pedig jórészt soha, vagy csak nagyon nehezen gyógyulnak. Vannak dolgok, események, amelyekkel kapcsolatosan nehezen növünk fel, rettenetes erőfeszítések árán sem tudunk szemléletet váltani.

olvass tovább

Fekete Laci, az egyszemélyes Nagy Duett

  • 2014. február 26.

Elindult a Nagy Duett újabb szériája szerencsétlen celebekkel, és a melléjük rendelt, jobb sorsa érdemes profi énekesekkel. A műsor semmivel sem rosszabb, mint a manapság futó sztár haknik, sőt, a műfaji adottságokból kifolyólag lehetőséget is biztosít a tisztelt nagyérdeműnek egy bizsergető kárörvendésre.

olvass tovább

Napi üzenet - 2014. február 24.

  • 2014. február 24.

A mai napon alakítsd át a hiányosságaid áldássá. Ma olvass, képezd magad. végezz sorselemzést. Napi megerősítés: Készen állok az új dolgok befogadására, a fejlődésre.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. február 11.

  • 2014. február 11.

A mai napon csatlakozz, a világ erőfeszítéseihez a bolygónk érdekében. Ma szervezz családi programokat, moss, locsolj. Napi megerősítés:egységben vagyok a sorsommal, békét sugárzok, amerre csak járok.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. január 30.

  • 2014. január 30.

A mai napon légy összhangban a magasabb éneddel. Ma ápold a bőröd, pedikűr, manikűr, tisztítsd a környezeted. Napi megerősítés: mindig figyelek lelkem üzeneteire, összhangba kerülök a sorsommal.

olvass tovább

Atomtámadással felérő audiovizuális pusztítás

  • 2014. január 28.

Képtelen vagyok szavakba önteni hálámat a sorsnak, amely megadta, hogy Csóré Béla kortársa lehetek. Ez a fantasztikus szintetizátor virtuóz képes akár 4-5 különböző automatikus ritmus funkciót is előcsalogatni zeneszerszámából, és nem okoz néki gondot kitartóan három fejhangon meleg levegőt lehelni hálás közönsége irányába.

olvass tovább

Lelkünk rajta

  • 2014. január 24.

Éppen kemoterápián fekszem, egész nap a sorstársaimat hallgatom, talán ez a betegség legnehezebb része. Nem bírok a rákról beszélni. Leírni könnyű, elmesélni újra meg újra a diagnózisokat, a jelenlegi állapotomat, megmondani, mi a következő lépés, amit sok esetben még én sem tudok, lehetetlen. Leírom, ott marad abban a talpalatnyi virtuális térben, és útjára indul, segít másokon, megváltoztat sorsokat, szolgál valamit, és ezáltal hasznára válik az embereknek, köztük nekem is.

olvass tovább