Kulcsszó keresés /


Ketten a világ körül

  • 2015. április 15.

Fiatalok, gyönyörűek és gazdagok. Jay Alvarez és Alexis Rene mesébe illő élete egzotikus tájakon és csodás kalandokon át vezet: hol helikoptereznek, máskor hegyet másznak, hullámszörföznek, vagy éppen csak egy hotelben pihennek. Életüket pedig napról napra dokumentálják az interneten, hogy mi is beleláthassunk egy kicsit.

olvass tovább

2014 legnagyobb szakításai

  • 2015. január 01.

Ahhoz, hogy új lappal tudjuk kezdeni az évet, szükségünk lesz arra, hogy lezárjuk a 2014-ben történteket. Kapcsolatok születnek és érnek véget, van ami jobban, van ami kevésbé dokumentálva, de el kell fogadnunk, hogy bármennyire is nem értünk egyet, ezeknek a szerelmeknek mind vége. Íme a lista, akikért elmorzsolhatunk egy könnycseppet.

olvass tovább

Bekövetkezett a beszélgetés halála

  • 2014. november 25.

Az okostelefon egy igen hasznos és sokrétű eszköz, azonban használói sok esetben előtérbe helyezik az általános társalgással szemben. Észrevétlenül lopakodik be a hétköznapokba az emberek közé, a végeredmény pedig nem más, mint a beszélgetés halála. A következő lehangoló és egyben vészjelző fotó összeállítást Babycakes Romero fotós készítette, aki előszeretettel dokumentálja az utcai forgatagban elkapott pillanatokat. A következő képeken a mobiltelefonok káros társadalomformáló szerepére szeretné felhívni a figyelmet.

olvass tovább

Japán gombával a HPV ellen

  • 2014. november 17.

Elsőre úgy hangzik, mint egy mese, de most mégis igaz lehet. Az alternatív megoldások gyakran egyébként is hasznosabbnak bizonyulnak, momentán a japán gombafélék és a méhnyakrákot okozó HPV vírust kapcsolatát vizsgálják a kutatók.

olvass tovább

Dér Heni egészségének és kirobbanó formájának titka

  • 2014. november 11.

A különleges hangi adottságokkal rendelkező énekesnő, Dér Heni karrierje évek óta töretlen. Épp hogy csak végzett legújabb albumának stúdió munkálataival, máris egy újabb nagy dobásra készül. Ám ahhoz, hogy a gyönyörű énekesnő karrierje ilyen fényesen ragyogjon rengeteg energiára, valamint tökéletes testi, mentális és lelki harmóniára van szüksége. A vibráló energiákkal rendelkező énekesnő elárulta nekünk sikerének titkát, valamint a természetes életmód elkötelezett híveként beavatott minket hibátlan alakjának és egészségének titkába!

olvass tovább

Kim Kardashian fenékevolúciója

  • 2014. október 23.

Kövessük végig a világ leghíresebb hátsó felének, és a hozzá tartozó ikonnak majdnem tíz évét. Egyeseknek az arca nincs ilyen pontosan dokumentálva, mint ez a fenék, amiről azt pletykálják, hogy egy remek sebész munkájának eredménye.

olvass tovább

Állatkínzással vádolják a legnagyobb divatházakat

  • 2014. október 14.

Komoly vádak érték nemrég a legnagyobb divatházakat, hiszen a Last Chance for Animals nonprofit szervezet előhúzta a bunda kérdést a kalapból. Munkájuk során több mint 70-en nyúltenyészetet vizsgáltak be, azt dokumentálva milyen körülmények között tartják az ott tartott állatokat. Ennek eredményeképp pedig megszületett a lista azokról a cégekről, akik nem féltek kollaborálni ezekkel a brutális intézményekkel. A kérdés már csak az, igazak-e a vádak, és kik a felelősök?

olvass tovább

A megtévesztésig

  • 2014. szeptember 17.

Vajon mit kíván közvetíteni az a művész, aki az emberekre a megszólalásig hasonlító szobrokat készít? Duane Hanson a hiperrealizmus egyik legismertebb képviselője olyan hétköznapi embereket öntött formába monumentális szobraiban, akik teljesen általános dolgokat csinálnak, például napoznak, falat mázolnak vagy vásárolnak. Összegyűjtöttük nektek legérdekesebb munkáit. Nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

Elképesztő fotók gyerekekről a világ minden tájáról

  • 2014. július 05.

Gabriele Galimberti olasz dokumentarista fotóművész az utóbbi években szinte csak hosszú távú projekteken dolgozott, amelyeket a világ különböző pontjain készített. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a „Toy Stories”. A fotósorozatban 5-7 éves gyerekek szerepelnek kedvenc játékaik körében. A képekben nem az a legérdekesebb, hogy eltérő helyeken fényképezték őket, hanem az, hogy ezek a gyerekek – tartozzanak is bárhová – ugyanolyan boldogsággal birtokolnak napszemüvegeket, mint kisautókat vagy gumilabdákat. Egyetlen dolog kapcsolja össze a tárgyakat, mégpedig az, hogy a főhősök számára játékként funkcionálnak és örömet jelentenek. Galimberti főbb projektjeiből könyvek is készültek, így 2014 márciusában megjelent a Toy Stories kötet is. Íme egy kis ízelítő belőle.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 27.

  • 2014. június 27.

A mai napon újítsd meg magad fizikai külsődben, mentálisan is, és hagyj el valamilyen rossz szokásodat, szeszélyedet. Ma végezd el a családi, otthoni rendezgetéseket, tennivalókat és élvezd a pillanatokat. Napi megerősítés: a megújulás élvezettel tölt el, biztonságos számomra minden változtatás.

olvass tovább