Kulcsszó keresés /


Felújítás alatt

  • 2014. szeptember 18.

’Alighalk’ fúrás szűrődött le a hatodikról, a lépcsőházi faliújságra kiírták, hogy október 18-áig felújítást végez a fenti iroda, ahol válóperes ügyvédek dolgoznak. Gyakran járnak tehát a házba a válni vágyók, ezt is ma kellett megtudnom, éppen ma, amikor egy éve annak, hogy elhagytál.

olvass tovább

Elindult a szezon A New York Művész Páholyban

  • 2014. szeptember 18.

Juhász Anna szervezésében kezdetét vette a szezon a pesti irodalmi élet központjában, a New York Caféban. A fiatal irodalmár az idei ősztől a Hadik Kávéházon kívül a Centrál Kávéházban is szervez kulturális programokat, melyekről magazinunk rendszeresen tudósítani fogja kedves olvasóit. Éljen a kultúra!

olvass tovább

Hogyan válasszunk irodát?

  • 2014. szeptember 16.

Egy új vállalkozás indításakor vagy egy meglévő bővítésekor komoly feladat a megfelelő irodahelyiség kiválasztása, aminek csak az igények és az elvárások pontos ismeretével, valamint kellő óvatossággal érdemes nekiindulni. A CA IMMO összegyűjtötte azokat a szempontokat, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül irodakeresés során, illetve a szerződés aláírása után.

olvass tovább

A gömbölyded idomok meghódítják a divatvilágot

  • 2014. szeptember 03.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a modellszakma csak és kizárólag a sovány lányok birodalma, ahol 36-os méret felett nincs élet és minden a folyamatos koplalásról szól. Pedig ez régóta nem így van – noha a kifutókon alapvetően valóban az S-es kategória uralkodik, egyre több tervező szeret teltebb idomokkal megáldott hölgyeket is felvonultatni. A plus size mozgalom szépen lassan kinövi magát, külön ügynökségek alakulnak a modellek számára, kampányok szerveződnek a “valódi nő” fogalom köré.

olvass tovább

Iroda a palotában

  • 2014. augusztus 11.

Az történelmi korú olasz paloták szigorú szabályok szerint újíthatók fel, gyakorlatilag semmilyen építészeti újítás nem elfogadott az ilyen épületek rekonstrukciójánál. De mit tehet egy neves olasz építésziroda, ha egy tizenötödik százai palotában szeretné elhelyezni irodáját? Hozott anyagból dolgozik - tudtuk meg az Interior Design-ból.

olvass tovább

Irodalmi túladagolásra készül a Margó

  • 2014. június 11.

Június 11-én Rambo átviszi a szerelmet – ezzel nyit a Margó Irodalmi Fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban, s tart - idén immár - öt napon át, szerte Budapesten. A fesztivál központi programja, az Irodalom Éjszakája, június 14-én várja az irodalom kedvelőit, amikor is a kortárs irodalom legjobbjai – mások mellett – Esterházy, Bereményi, Kun Árpád, Erdős Virág, Kukorelly tart felolvasást itt-ott a fővárosban, elhagyatott üzlethelyiségben, történelmi emlékhelyen, régi üzletházban, menő divattervező műhelyben.

olvass tovább

Stílusos tokok kis kedvenceinkhez

  • 2014. június 10.

A világgal együtt rohanunk mi is; munkahelyről vizsgázni, előadásról az irodába, edzésről megbeszélésre, kozmetikustól a gyerekekért. A nagy rohanásban szeretjük magunknál tartani az egész “irodát”, így hiába az okostelefon, visszük a notebookot, a tableteket, az iPad miniket, és mindent, amitől úgy gondoljuk, hogy javul az életminőségünk.

olvass tovább

Amikor Vegasban betiltották a szerencsejátékot

  • 2014. június 03.

Las Vegas ma a határtalan szórakozás, a fényűzés birodalma. A korábban illegálisan működő szerencsejáték eredményeképpen egyre többen érkeztek az egykori, munkás településre. A hihetetlen léptékű fejlődés ma minden várakozást felülmúl.

olvass tovább

Az Év Co-Working irodája

  • 2014. május 26.

Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz design irodaszerekkel szerelte fel a KAPTÁRt, amely 2013-ban elnyerte Az Év Co-Working irodája címet. A „Leitz Design Terek” együttműködés keretében a co-working iroda látogatói abban a lehetőségben részesülnek, hogy munkájukhoz használhatják a Leitz legmodernebb irodaszereit, illetve telefon és táblagép kiegészítőit. Mindkét fél részéről fontos szempont volt, hogy az irodaszerek jól illeszkedjenek a KAPTÁR letisztult designjához és funkcionalitásban megfeleljenek az irodai dolgozók elvárásainak.

olvass tovább