Kulcsszó keresés /


A világ legdrágább biliárdasztalai

  • 2012. március 30.

A zöld posztó, a golyók koccanása, a gomolygó füstöt sejtelmesen megvilágító lámpa apró rojtjai, egytől egyig különleges, dekadens eleganciát sugallanak. Van a biliárdnak valami ördögi, mégis vonzó kisugárzása.

olvass tovább

Letisztult elegancia: Burberry Prorsum

  • 2012. február 26.

Dübörög a Londoni divathét, és nem lehet nem odafigyelni a jobbnál jobb kreációkra. A Burberry vezető designere Christopher Baily ismét nagyot alkotott, ezúttal a luxus Burberry vonal a Prorsum, volt a középpontba.

olvass tovább

Grammy glamúr - Az 54. Grammy gála divatkörképe

  • 2012. február 13.

A soron következő 54. Grammy-díjátadó sok meglepetést tartogatott az izgatott zene és divatrajongóknak. Kék és rózsaszín hajak, visszafogott elegancia és giccs váltotta egymást a vörös szőnyegen. Adele pedig öt Grammy-díjjal zárta az estét.

olvass tovább

BAFTA díj - a vörös szőnyeg legszebb ruhái

  • 2012. február 13.

A visszafogott elegancia jellemezte a 2012-es BAFTA díjátadó gálát. Nem voltak hatalmas divatbakik, kirívó ruhák, mély dekoltázsok, élénk színek csak szebbnél szebb klasszikus vonalvezetésű egyszerű ám tökéletes ruhaköltemények.

olvass tovább

A 69. Golden Globe gála vörös szőnyeg körképe

  • 2012. január 16.

Az Arany Glóbusz-díjat 1944 óta minden év januárjában osztják ki a legjobb filmes és televíziós produkciók körében. Szerényebb show és felhajtás, mint az Oscar, de azok, akik elnyerik, méltán számíthatnak a kis arany szobrocskára is.

olvass tovább

Káromkodni k*rvára nem elegáns!

Hétfőn, a szerkesztői levelemben megfogadtam, hogy egy hétig nem káromkodom az elegancia jegyében, hiszen ahogy a cím is jelzi, az nem elegáns, én viszont szoktam. Végre vasárnap van, kínkeservesen hosszú hét volt, és hazudnék, ha azt állítanám, hogy makulátlanul sikeres volt a vállalás.

olvass tovább

Ismered a kasmírspecialista Brunello Cucinelli kollekcióját?

  • 2011. november 16.

Mivel Brunello Cucinelli kollekciójának darabjai természet ihlette színekben, illetve a kasmírkecske szőréből készültek így a ruhadarabok a sportos, ugyanakkor a klasszikus eleganciájú viseletet kedvelők érdeklődését is felkeltette. A kasmírspecialista olasz brand egyike azon maroknyi luxusmárkának, melyek az elmúlt időszak általános gazdasági nehézségei ellenére növelni tudta forgalmát, eredményét.

olvass tovább