Kulcsszó keresés /


A Játékkészítő ihlette dizájn darabok árverésen

  • 2015. szeptember 21.

Idén decemberben - megújult formában - ismét várja közönségét a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show musical. A darabot létrehozó TulipánTündér Produkció idén egy jótékony célú árverést is indított, melyen egyedi, magyar tervezők és művészek által alkotott tárgyak kerülnek kalapács alá. A befolyt összeget az első gyermekhospice házának ajánlották fel.

olvass tovább

Stohl lesz az új Játékkészítő

  • 2015. szeptember 03.

Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával állítják idén decemberben újra színpadra a tavalyi év szuperprodukciójának is nevezett, A Játékkészítő című pop-show-musicalt. Alföldit Stohl András váltja a címszerepben, a rendező Böhm György lesz, a látványvilágért Bordos Zsolt, világhírű 3D mapping művész felel. A helyszín ezúttal a SYMA csarnok lesz, karácsony után, december 26-27-28-29-én.

olvass tovább

A jóga világnapja

  • 2015. június 20.

2014 decemberében, az indiai kormányzat kezdeményezésére, az ENSZ közgyűlés nagy többséggel fogadta el határozatában, hogy június 21-e a jóga világnapja legyen. Íme, egy kis programajánló a holnapi kínálatból.

olvass tovább

Ilyen a jégbe fagyott Balaton

  • 2015. január 02.

A képek december 30-án, hétfőn készültek ezek a lélegzetelállító felvételek a hőn imádott Balatonunk partján. A hőmérséklet egyik napról a másikra esett mínusz alá és a szél ilyen csodát varázsolt a megfagyott vízből. Képgalériánkért kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. december 23.

  • 2014. december 23.

A mai napon szilárdítsd meg a hitedet a világ 4 fő iránya szerint. Ma rendezd pénzügyeidet, manikür, pedikür. Napi megerősítés: eldöntöttem, hogy most következik életem legszebb időszaka.

olvass tovább

Változtak az élelmiszercímkék

  • 2014. december 20.

Nagy segítség az ételallergiások és étel-intoleranciások számára, hogy 2014. december 13-tól kötelezővé vált az allergének jelölése az előre nem csomagolt élelmiszereken is, így egy vendéglátó egységben és a csemege pultból kapott élelmiszereken esetében is kötelező információt szolgáltatni az allergénekkel kapcsolatban.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. december 14.

  • 2014. december 14.

A mai napon koncentrálj a célodra, összpontosítsd az erőidet, tedd meg, amit meg kell tenned. Ma népszokások, praktikus tennivalók. Napi megerősítés: örömmel nap-mint nap ,teszek valamit a céljaimért.

olvass tovább

A hűség napja Magyarországon

  • 2014. december 14.

Sopron a leghűségesebb város. Ezt a címet 1921-ben érdemelte ki, amikor az itt megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött. Bár kevesen tudják, de 2001 óta december 14-ét a hűség napjának is nevezik, történelmünk hazafias emlékének tiszteletére.

olvass tovább

A milliárdos macska

  • 2014. december 12.

Tardar Sauce, ismertebb nevén Grumpy Cat 25 milliárd forintot hozott eddig büszke gazdájának konyhájára mindössze két esztendő alatt. Számos márka szerződtette le arcának a zsémbes arckifejezésű állatot, jelent meg róla best seller könyv és decemberben kezdték vetíteni a mozik a róla készült filmet, a Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever-t.

olvass tovább

Ilyet kérünk karácsonyra!

  • 2014. december 09.

Újra kislányok vagyunk, akik állnak a méretes, Barbie babákkal telepakolt polc előtt a nagyáruházban. Magdalena Frackowiak-ot és Elisabeth Erm-et ugyanis babadobozba zárták, éppen úgy, mint a híres-neves Barbie-kat. Kaptak kiegészítőket, egy váltás ruhát, és a legnevesebb divatházak stílusában öltöztették fel őket. A divatanyag a francia Vogue decemberi számának készült, a koncepció több mint zseniális. A fotókat Giampaolo Sgura készítette.

olvass tovább