Tenisz 200 méter felett

  • 2014. július 18.

A Burj Al Arab tetejére épült a világ legmagasabban lévő teniszpályája, persze ehhez kellett az is, hogy maga a hotel a világ negyedik legmagasabb szállója. A pályán Federer és Agassi játszik épp egy barátságos mérkőzést. Ámulatra fel!

olvass tovább

Bemutatkozik a 06.14 Designstúdió csapata

  • 2014. február 06.

Barátság és közös munka köti össze a 06.14 Designstúdió tagjait. Név szerint Hortobágyi Katát és Tímár Tímeát, akik az Elle Dekor magazinnál találtak egymásra, és jelenleg magazinunk Otthon&Design rovatáért felelnek.

olvass tovább

Tóth Vera: Barátok és halálos betegségek

  • 2013. december 13.

Sokat gondolkodom mostanában azon, hogy lehet elfogadni azt, mikor egy közeli barát gyilkos kórral küzd. Amikor az ember csak hallja innen-onnan a történeteket, akkor talán annyira nem fogja fel, maximum egészséges empátiával próbál együtt érezni, de igazán akkor tudjuk meg, milyen súlya van ennek, ha egy hozzátartozónk, vagy barátunk szenved a betegségben.

olvass tovább

TheBétaVersion

Rainer Zsófi és Varga Cili barátsága egészen a gimnáziumi évekig nyúlik vissza. Cili a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, Zsófi pedig a MOME növendéke volt bőr szakon. Mindkettőjük elhivatott rajongása a divat iránt késztette őket az együttműködésre, mely a közös vállalkozás, a TheBétaVersion indítását eredményezte.

olvass tovább

Barátság extrákkal?

  • 2013. október 27.

Friend with benefits, lefordítva, az a jóbarátod, akivel hancúroztok időnként mindennemű kötöttség nélkül. Első hallásra a lehető legjobb megoldás az átmeneti időszakok átvészelésére, Mila Kunisnak és Justin Timberlake-nek, a szerintem méltatlanul felhypeolt romkomban, még életre szóló románcot is sikerült kicsiholni a kalandból. A valóság azonban nem mese habbal, és a barátság extrákkal feltuningolva, a legrosszabb rémálomba is átfordulhat, ahol már csak azt kérdezgeted magadtól “Miért, miért, MIÉRT mentem én ebbe bele?” .

olvass tovább

Alakítsd a szobáját az érdeklődéséhez!

  • 2013. október 13.

A hagyományos gyerekszobák kora leáldozóban. Egyre többen próbálják gyermekük szobáját nemcsak színesebbé, barátságosabbá tenni, de az érdeklődési körének megfelelően is kialakítani. A korábbi kocka formákat felejtsük is el, és próbáljunk meg szerteágazóbban gondolkodni, mikor gyermekünk szobáját álmodjuk meg. Segítségül hoztunk néhány példát mutatóba. Egy kis fantáziával mi magunk is alkothatunk hasonló költeményeket, csupán némi alapanyagra és apuka tehetségére lesz szükségünk,vagy egy jó lakberendezőre.

olvass tovább

Az élet fontos dolgai

  • 2013. augusztus 29.

Nemrég szerencsém volt részt venni egy igazi csajos kiránduláson Milánóban. Az a fajta út volt, amire lelke mélyén talán minden nő vágyik: csak csajok, fashion-negyed, nevetés, felszabadultság, reggeltől estig üzletről üzletre járás.

olvass tovább