Kulcsszó keresés /


Az igazi boldogság nyomában

Nem szeretnék úgy tűnni, mint aki bort iszik és vizet prédikál, ugyanis az én életemben is volt olyan időszak (egyáltalán nem is olyan régen), amikor kicsit görcsbe rándult a gyomrom, ha valakinek a szülinapján a Fridays-t, a Hard Rock Cafe-t vagy egyéb amerikai étteremláncot kellett meglátogatnunk, mert már előre vizionáltam, ahogyan kínosan vihorászunk az asztal körül, miközben a felszolgáló mellénk guggolva érdeklődik a hogylétünk felől.

olvass tovább

A legszebb éttermek, lélegzetelállító kilátással

  • 2016. július 03.

Habár sokszor a turisták elől eldugott, hangulatos éttermek nyújtják a legnagyobb kulináris élvezeteket, a következő hat étterem teraszáról nyíló kilátás minden pénzt megér. Tartsatok velünk New Yorkból Párizson és Moszkván át egészen Rómáig!

olvass tovább

Mit és mit ne viselj idén nyáron

Nyilván, gardróbunk szereplői elsősorban testalkatunktól, az időjárástól, ízlésünktől, pénztárcánk vastagságától, és csak másodlagosan függnek az éppen aktuális trendektől. Ha utóbbi tényezőt is számításba szoktad venni, ha teheted, íme, a szezon feltörekvő és nyugdíjba vonuló trendjei.

olvass tovább

Nyári bakancslista

Én a fanatikus nyár imádók táborába tartozom, már ősz végétől számolom vissza a heteket, majd a napokat a júniusi meleg beköszöntéig, azt hiszem, fel tudnék sorolni több száz dolgot, amiért ez a kedvenc évszakom. De mostanra gondoltam megteszi egy tartalmas bakancslista is, 15 olyan dologgal, ami a feledhetetlen nyarak- így az ideinek is- elengedhetetlen része kell, hogy legyen.

olvass tovább

Szerkesztői levél: Élvezd a mindennapokat!

Hétfő lévén úgy döntöttem ráncba szedem gondolataimat és 5 ponton keresztül megmutatom, hogyan zökkenek ki én a hétköznapok monotonitásából. Persze az élet apró örömeit mindenkinek más adja meg és fejen állni még most sem tudok, de néhány gondolat akár még hasznos is lehet. Mosolyogni ér!

olvass tovább

Dolgok, melyeket egy erős nő nem tesz meg egy férfi kedvéért sem

  • 2015. november 13.

Amikor egy nő szerelmes lesz, könnyen azon kaphatja magát, hogy teljesen alárendelte a személyiségét egy férfinak. Ezáltal azonban elveszíti önmagát és később önbizalom-hiányos és befelé forduló lesz. Ennek elkerülése végett hoztunk néhány példát arra, hogy mi az, amit nem kell megtenni még a szerelmünk kedvéért sem.

olvass tovább

New York, a világ közepe

A város, amely soha nem alszik. Így szerepel a köztudatban New York. És valóban az a fajta lüktető életérzés, ami az embert átjárja, amikor látogatást tesz ezen a csodálatos helyen, az semmihez sem fogható. A város, amit mindenki ismer. Ha máshonnan nem, hát a Szex és New York Carrie Bradshawjának és barátnőinek köszönhetően, már mindannyian betekintést nyerhettünk ennek a monumentális metropolisznak a világába.

olvass tovább

A világ egyik legdrágább vonatútja

  • 2014. július 02.

A Maharadzsa Expressz a világ egyik legdrágább luxusvonata 2010 januárjától működik. Nyolc napon át tartó útja során elviszi az utazni vágyókat Ázsia legpompásabb helyeire, ám a legolcsóbb jegy is 900 dollárba kerül, az elnöki lakosztály pedig több mint 2500 dollárt kóstál. Az élmény az árért cserébe azonban nem marad el: valódi maharadzsákhoz kialakított berendezés és életstílus lett kialakítva az expressz belsejében, a pompás ételek és italok pedig ingyen és bérmentve fogyaszthatóak. Szálljatok fel velünk a Maharadzsa Expresszre!

olvass tovább

5 munka, amely csak a szülőhazájában létezik

  • 2013. október 11.

A különböző hagyományok és a körülmények időnként egészen különleges foglalkozásokat, munkákat hoznak létre egyes országokban. Kerékpár-kotró, strucc-bébiszitter, és élő forgalmi zebrák? Bizony, ezek valóban létező munkakörök!

olvass tovább