Kulcsszó keresés /


Max Factor Lipfinity Lip Tint Ajakfilc

  • 2011. április 26.

Megérkezett a Lipfinity Liptint ajakfilc a Max Factor legújabb innovációja, mely a hagyományos ajakrúzsokkal ellentétben vízbázisú festékpigmenteket tartalmaz. Ennek a könnyű formulának köszönhetően a festék tulajdonképpen beleolvad az ajkak mélyebb rétegeibe, tartósan matt színt kölcsönözve azoknak.

olvass tovább

A haj hatalma. Erő rejlik benne?

  • 2011. április 14.

Évszázadokkal ezelőtt a gazdaság és a hatalom jelképe volt a hajkorona. Mára persze mások lettek a státusszimbólumok,de sokan most is úgy tarták, hogy a haj a lélek tükre. Hogy miért foglalkozunk ősidők óta olyan sokat a hajunk ápolásával? Talán azért,mert annyi mindent elárul a tulajdonosáról.

olvass tovább

Mindennapi hajápolás

  • 2011. március 28.

A szépségápolásban a sminkelés fortélyai mellett nem árt megtanulni, hogyan lehet a hajaddal is hasonló csodát varázsolni, mint az arcoddal. Egy selymesen fénylő hajzuhatag bármiről képes elterelni a figyelmet. Biztos te is érezted már a fodrásztól jövet, hogy szebb nő lettél. Úgy érezted most bármire képes vagy. A szép hajad hat kisugárzásodra is, így miért ne tündökölnél minden nap? Egy kis odafigyelés, és nem lesz többé szükséged a fodrászra.

olvass tovább

Téli kényeztetés Maria Galland termékekkel

  • 2011. január 31.

Benne vagyunk a télben, s ez még hosszú hetekig nem is változni. Ezért bőrünk is speciális kezelést igényel, amelyhez muszáj a megfelelő termékeket megtalálnunk. A Maria Galland Paris kutatólaboratóriuma 3 új arcápoló terméket fejlesztett ki, melyek tele vannak tápláló és hidratáló hatóanyagokkal, így a téli bőrápolás során elengedhetetlenek.

olvass tovább

Roberto Cavalli Perfumes - ‘Anniversary’

  • 2011. január 24.

Vad, fényűző és elbűvölő. A fejjegy egzotikus, gyümölcsös frissességet hagy a bőrön egy kis málnával és zöldalmával megbolondítva. A szívjegyek egy ellenállhatatlan virágcsokrot idéznek, amelyben a narancsvirág, a jázmin és a napraforgó kapja a főszerepet.

olvass tovább

Az 5 legjobb módszer az otthoni fogfehérítésre

  • 2011. január 19.

Elöljáróban: nem vagyok fogorvos, ámbár egyszerű fogyasztóként rengeteg tapasztalatot szereztem a fogfehérítés terén, amit úgy gondoltam, hogy megosztok másokkal is. Remélem, hogy írásom segít eligazodni a fogfehérítési eljárások területén.

olvass tovább

A tökéletes otthoni manikűr titka

  • 2011. január 06.

Sokan halljuk sokfelől- közöttük egyre több férfitől-, hogy új ismeretségek kötésekor az illető kezére vetik az első pillantást a külsődleges jegyek feltérképezésekor. Ebből kiindulva mindenképpen megéri a befektetett időt és energiát a kacsóink és körmeink ápolására fordított idő. Persze kinek van kedve, ideje, pénze non-stop szalonszépségű kezekkel tündökölni?

olvass tovább

Oázis a fürdőszobában

  • 2010. november 26.

Otthonunk oázisa az a hely, ahová elvonulunk feltöltődni, pihenni. Egy privát kis sziget, amely kiszabadít az élet hektikus forgatagából, és varázslatos az átalakító és megújító ereje miatt. Érdemes észben tartanod a következő alapszabályokat, mikor egy otthoni nyugtató oázist alakítasz ki.

olvass tovább

Gyöngyszárító

  • 2010. november 18.

Akár gyöngyszárítónak is nevezhetnénk a Remington legújabb, Pearl Dryer névre hallgató, AC5011 szériaszámú csúcsgépét. A 2200 wattos hajszárítót a csak professzionális fodrászati eszközökre jellemző egyenáramú, hosszú élettartamú motor hajtja.

olvass tovább