Kulcsszó keresés /


Kertiparti kellékei

  • 2010. július 16.

Most, hogy végre TÉNYLEG itt a nyár, szó eshet a kertbe kitelepített vacsorákról is. Alkalom mindig akad, hívhatjuk Tejfakasztó bulinak vagy Végre találtam melót ünneplésnek vagy Befejeződött a kedvenc sorozatunk utolsó évadja kirendelésnek avagy Akkor is összehozom azt a két szingli ismerősömet, ha a fene fenét eszik is akciónak...

olvass tovább

A padlás

  • 2010. július 10.

A padlás minden ódon otthona, tele érdekesebbnél érdekesebb holmikkal, lomokkal, melyeket a titokzatosság és az elmúlás keserű illata leng körül. Benedek padlásvariációkat gyűjtött ma össze Nektek.

olvass tovább

Függöny le, fel. Minden, ami függöny

  • 2010. július 07.

A lakás egyik legfontosabb szereplője a függöny, mégis nagyon sokszor hanyagolják el, választanak rosszul, stb. Az Ágy, Asztal, TV blog legutóbbi posztjában is a függönyproblémával foglalkozott. Lássuk, hogy is:

olvass tovább

A könyvtárdesign

  • 2010. június 30.

A katalógusszekrény sajnos a múlt bútora már. A számítógép és az internet világában a könyvtáraknak sincs igazán szüksége rájuk, ezért számos darab került, kerülhetett ki a magánlakásokba, ahol új funkciót kaptak, kaphattak: tárolás felsőfokon.

olvass tovább

Egy szuperhős lakása: Iron man hajléka

  • 2010. június 01.

Egy szuperhős nem lakhat akárhol, hiszen neki sokkal több szempontnak kell megfelelnie, mint egy átlagos polgárnak. Így amellett, hogy bármikor meg kell védenie a világot, közben még el is kell kápráztatnia azt. Különösen akkor, ha az a szerény hajlék Tony Starké, avagy Iron Man-é.

olvass tovább

A loft lakás

  • 2010. május 27.

Magyarországon is egyre népszerűbbek az úgynevezett loft lakások, vagyis az egykori ipari épületek átalakításával nyert lakóterek. Hamisítatlan hangulat, romantikus, de nagyon sokan idegenkednek tőle.

olvass tovább

Woodstock Farm - tradicionális modern

  • 2010. május 03.

A sivatagi házakra specializálódott Rick Joy Architects kapta a megbízást a képeken látható Woodstock Farm külső és belső tervezésére. A végeredmény egy, a hagyományokat tiszteletben tartó, ugyanakkor nagyvonalú, tekintélyes méretű ház lett, amely tulajdonosai mellett számos vendég számára nyújt nyugodt, a városi nyüzsgéstől távol eső környezetet.

olvass tovább

Cica chillout-zugok

  • 2010. április 29.

Ma csak egy gyors posztra van időm, de ezt semmiképp nem hagyhattam ki: cuki macskabölcsők benti cicáknak. Abszolút - Kell! -  kategória, főleg, hogy mosható filcből vannak.

olvass tovább

Vágott, vagy száraz virág?

  • 2010. április 20.

Egy nagyon-nagyon régi vitára hívja fel a figyelmet kedvenc lakberendezési tanácsadónk, Kópis Benedek blogjában, az ágy, asztal, tévében. Van, aki esküszik rá, van, akik nem tűrnék meg a házukban. Szóval, vágott vagy száraz?

olvass tovább