Az Acqua Di Gioia az öröm esszenciája.

  • 2010. szeptember 03.

Az ACQUA DI GIOIA a Nőt és a Természetet ünnepli, olyan üdítő kikapcsolódást ígérve, amely minden érzéket felkelt. Azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgio Armani feltöltődik energiával, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, olyan anyagot alkotva, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi.

olvass tovább

A Földközi tenger királynője - Barcelona

  • 2010. április 30.

A Katalónia fővárosát látnod kell. Igen, ezt veheted felszólításnak is - ha nem vagy ellensége a tökéletes kikapcsolódásnak. Gaudi városa számtalan építészeti remekművével több napos kikapcsolódást ígér.

olvass tovább

Viharsziget: Két órás elmegyógyintézeti kikapcsolódás

  • 2010. február 22.

A Viharsziget bemutatóját átrakták 2010-re, mondván a stúdió 2009-ben nem tudott elég pénzt költeni a reklámozására. Úgy tűnik jó húzás volt, mivel a film Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese legnagyobb nézőszámmal, és persze bevétellel  rendelkező nyitását hozta.

olvass tovább

Bali, az istenek és a démonok szigete

  • 2009. december 01.

Bali szigete mindenkire hatással van, pozitív, feltöltő és letisztító élménnyel. Talán ezért is választják oly sokan utazásuk célpontjának. Minden szempontból a legmegfelelőbb pároknak, családoknak, cégeknek, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

olvass tovább

Budapest - Csernobil futam

  • 2009. november 11.

Ez év decemberében a Chennai Event Management Services (CEMS) a Budapest-Csernobil Futam keretében alternatív évvégi és újévi kikapcsolódást ajánl a túlzsúfolt klubok és tűzijáték-bemutatók tolongó tömege helyett. A Budapest-Csernobil Futam úgy köszönti majd a 2010-es évet a misztikus, titokzatos Kelet-Európa rejtélyeit felfedezni vágyó kalandturisták egy csoportjával, amire eddig nem volt még példa.

olvass tovább

Thaiföld - Veranda Chiang Mai

  • 2008. november 19.

Thaiföld hegyei közt, a turisták által még nem annyira preferált helyen nyíilik meg egy különleges szálloda, ahol nem a pörgés és a buli  legfontosabb, hanem a pihenés, a kikapcsolódás, és a kultúra.

olvass tovább