Kulcsszó keresés /


Tiszta elegancia

  • 2014. április 11.

Az „1975” divatmárka legújabb kollekcióját első alkalommal 2014. április 3-án a KIOSK Budapest-ben csodálhatta meg a közönség.

olvass tovább

Stílus és elegancia Armani módra

  • 2014. március 24.

Íme egy újabb meseszép gyermek kollekció, amelyből inspirálódni lehet az új szezonra! Stílus, elegancia, könnyedség, ez az, ami az Armani Junior új tavaszi, nyári kollekcióját jellemzi.

olvass tovább

Állatminta és virágmotívum

  • 2014. február 27.

Állatminták virágmotívummal kombinálva a Roberto Cavalli Junior tavaszi, nyári kollekciójában. Lehengerlő elegancia. Elég néhány pillantás vetni a lookbookra, máris érezzük, hogy tele van ez a szezon is energiával! Rendkívül színes, élénk, vidám.

olvass tovább

Vibráló lazaság

Tóth Melinda, a Daige márka designere, ismét egy különleges kollekcióval rukkolt elő a tavaszi/nyári szezonra. Célja a tervezésnél továbbra is a hordhatóság és a sportos laza elegancia volt.

olvass tovább

A legjobb bulik szíve és lelke

  • 2014. február 24.

2014-ben Carolina Herrera bemutatja új illatát, a 212 VIP Rosé-t, mely a legklasszabb New York-i party-k szíve&lelke. Egy elképesztő buli, mely a felhőkarcolók városának minden báját, eleganciáját és jókedvét magában hordozza. Ahol az emberek a legfontosabb résztvevők.

olvass tovább

Ausztrál lakás

  • 2014. január 17.

Egyszerűség és elegancia jellemzi ezt az ausztrál lakást, melyet Karen McCartney író rendezett be a családjának.

olvass tovább

GANT KIDS

  • 2014. január 08.

Az amerikai márkát Bernard Gant alapította 1949-ben. A ruhákon egyszerre jelenik meg a városi elegancia és az amerikai lezserség. Magyarországra 1999-ben tört be a luxusmárka és azóta is hódítja a GANT divat szerelmeseit. Az idei szezonban a gyermek kollekcióra jellemzően a színes, friss, elegáns ámde mégis a maga sportos mivoltját képviselő ruhák kerültek középpontba. Egyszerre jelennek meg a pufi dzsekik és a kötött anyagok. A színek visszafogottak, ámde kellő gyermeki stílussal rendelkeznek.

olvass tovább

Ralph Lauren Christmas

  • 2013. december 12.

Ralph Lauren bűbájos karácsonyi kollekcióját hoztuk el mára nektek. A kicsik ruháin megjelennek a minden évben nagy sikert arató kötött pulóverek, karácsonyi hópehely és rénszarvas mintákkal, melyek a kiegészítőkön is visszatükröződnek. Mindemellett nem maradhat el a már jól ismert Lauren lovacskás szimbólummal ellátott ruhácskák egyedi, stílusos megjelenése sem. Az ünnepi ruhácskák egyaránt tartalmaznak meleg, és csinos darabokat, a lányoknál a piros szín is erőteljesen megjelenik, a fiúkra pedig a visszafogottság és letisztult elegancia a meghatározóbb.

olvass tovább