Kulcsszó keresés /


Szuperhős szoba

  • 2014. július 21.

Figyelem fiús anyukák és apukák, a következőkben olyan dekorációs tippeket mutatunk Nektek, amiktől garantáltan leesik az állatok. De remélhetőleg nemcsak a tiétek, hanem kisfiatoké is, sőt az ő barátaié is. Bevalljuk, a legtöbb ötlethez sajnos kevés a szuper rajzkészség, szakemberre kell bízni a feladatot. De van, ahol csupán néhány kiegészítőre (például párnahuzatra) vagy tapétára van szükségünk ahhoz, hogy a képzelet valósággá váljon, és a kicsik álmát Batman, Superman vagy a Pókember őrizze. Ugye, hogy mennyire menő?

olvass tovább

Két pofonegyszerű dekortrükk a gyerekszobába

  • 2014. június 10.

Az egyik legnagyobb boldogság, amikor a kicsiket alkotni látjuk, legyen szó rajzról, festésről vagy építésről. Viszont könnyen rémálommá is válhat, amikor az első próbálkozások, formák és ábrák nem csupán a papírlapra, hanem az asztalra, a falra és még talán a bútorokra is jutnak. Hogyan küszöbölhetjük ki ezt? Két nagyon ötletes megoldással, melyek nem csupán feldobják a gyerekszobák dekorációját, de gondoskodnak arról is, hogy a kicsik a lehető legmókásabb formában éljék ki kreativitásukat.

olvass tovább

Ünnepnapi almás pite

  • 2014. május 14.

Szeretettel készült finomságot ajándékozni szerintem többet ér sok drága ajándéknál. Patetikus vagy sem, nekem működni szokott, és az ilyen lelkesedéssel készült ételek még finomabbak, még jobban szoktak sikerülni. Ez az almás pite még anyák napjára készült, emiatt pedig minden kavarásnál, nyújtásnál, kenésnél volt kire gondolni, volt kiért dolgozni. Nem titok, az én nagy kedvencem (is) az almás pite, legyen az rácsos, amerikai, vagy fordított. Ez a mostani verzió finom, visszafogott, és a hajszálvékony almaszeleteknek köszönhetően nagyon dekoratív is, olyan, mint egy kinyílt virág.

olvass tovább

DIY: Vintage tojások

  • 2014. április 19.

A boltokban milliónyi műanyag, előregyártott tojás közül válogathatunk, de biztosan nem fogjuk egyiket sem olyan nagy becsben tartani, mint amelyiket mi magunk készítünk el. Ha nem szeretnél nagy beruházást, de még is valami egyedire vágysz, akkor próbáld ki ezt. Csupán néhány hungarocell tojást kell venned, mert a többi hozzávalót (szalag, spárga) otthon is megtalálod.

olvass tovább

Kert trend 2014

  • 2014. március 30.

Körbe ölel a természet! A trend előrejelzése szerint idén eljutunk arra a pontra, hogy végre közös nevezőre hozhatjuk kertünket és az azt körbeölelő természetet. Amikor a természetet segítve a kertben is kiteljesíthetjük ízlésvilágunkat, miközben a kerti életünket igyekezünk úgy alakítani, hogy az nem zavarja majd meg az oda beköltözött állatok életét. A kerti álmok megvalósításában az idei szezonban Borbás Ágnes a Dekor&Mentha Shop tulajdonosa lesz segítségünkre.

olvass tovább

Az idei fürdőszoba trend

  • 2014. március 04.

Minden év új trendeket hoz a lakberendezés és a dekor területén is egyaránt, nincs ez másképp akkor sem, ha a fürdőszobáról van szó. Teljesen új irányvonalak köszöntenek ránk idén, távolodva az elmúlt évtized bohém és antik stílusától, közeledve a modern elegánshoz.

olvass tovább

Bemutatkozik a 06.14 Designstúdió csapata

  • 2014. február 06.

Barátság és közös munka köti össze a 06.14 Designstúdió tagjait. Név szerint Hortobágyi Katát és Tímár Tímeát, akik az Elle Dekor magazinnál találtak egymásra, és jelenleg magazinunk Otthon&Design rovatáért felelnek.

olvass tovább

Dekor ötletek szilveszterre

  • 2013. december 30.

A karácsonyi ünnepek még szinte el se múltak, és újból itt egy lehetőség, hogy kidekoráljuk a lakást, pláne ha vendégeket várunk az év utolsó nagy bulijába.

olvass tovább

Stylistok karácsonyi asztalai

  • 2013. december 23.

A téli ünnepek legalább annyira szólnak a nagy étkezésekről, mint a nagy költekezésekről. Ilyenkor összejön a család, az étkezőasztalt meghosszabbítjuk, ha van rá mód, és terítővel és egyéb dekorációkkal tesszük ünnepivé.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 21.

  • 2013. december 21.

A mai napon kerüld a veszélyeket, lépj kapcsolatba az összes érzékeddel. Ma dekorálj, és fodrászkodj, szépítsd magad. Napi megerősítés: Biztonságban vagyok, minden képességem birtokában.

olvass tovább