Kulcsszó keresés /


25 kreatív csináld magad adventi kalendárium

Te is alig várod a karácsonyt? Lassan már elérkezik a pillanat, amikor hivatalosan is elkezdhetjük számolni a napokat. December elsejétől már alig három hetünk lesz, hogy felkészüljünk a fenyőillatú, gyertyafényes, csilingelő ünnepre. Még mindig tisztán emlékszem rá, hogy mennyire imádtam gyermekkoromban az apró csokikockákat rejtő adventi naptár kis ablakocskáit nyitogatni, és örömmel nyugtáztam, hogy egyre kevesebbet kell aludnom karácsonyig.

olvass tovább

5 dolog, ami miatt érdemes már novemberben a karácsonyra készülni

A karácsonyt illetően többnyire kétféle felfogás létezik: az egyiket képviselők gyakorlatilag az új év első napjától kezdve a következő ünnepet várják és már nyár közepén ajándéklistát írnak, a másik tagjai viszont próbálják minimálisra csökkenteni az ünnep körüli felhajtással való érintkezést, és december közepéig tudomást sem venni a közelgő fenyőillatos hetekről.

olvass tovább

Filmek, amikért még érdemes lesz moziba menni 2016-ban

Bár manapság egyre többen teszik le a voksukat az otthoni filmnézés mellett, még mindig vannak olyan filmek, amikért érdemes otthonról kimozdulni, és elmenni a legközelebbi moziteremig. November és december környékén, amikor közeledik a karácsony, általában még az átlagosnál is több filmre lehet számítani, illetve olyan alkotásokat is megnézhetünk már, amelyek jó eséllyel fognak ringbe szállni az Oscar szobrocskákért. Idén sincs ez másként, ezért összegyűjtöttük azokat, amikért mindenképpen érdemes lesz még idén moziba menni.

olvass tovább

Ezt posztolták a hírességek a legeslegelső Instagram fotóikon

  • 2016. augusztus 17.

Az okostelefonok térhódításával együtt váltak egyre népszerűbbé a telefonos alkalmazások. Mind közül a legkedveltebb és a legtöbb ember által használt app kétség kívül az Instagram lett. 2010. októberében indult hódító útjára, ekkor készítette el legelső verzióját Kevin Systrom és Mike Krieger, de összesen kettő hónap alatt, azaz 2010. decemberére már 1 millió felhasználója volt az alkalmazásnak, fél évvel a megjelenés után pedig 5 millióra nőtt ez a szám. Az alkalmazást a Facebook vásárolta meg 2012. áprilisában 1 milliárd dollárért, amit maga Marck Zuckerberg jelentett be egy Facebook posztban. Az Instagramot ma több mint 500 millióan használják, köztük rengeteg híresség is ezen keresztül kommunikál rajongóival. Most néhány sztár legelső Insta fotóját mutatjuk meg nektek.

olvass tovább

Maradj formában az ünnepek alatt!

  • 2015. december 23.

Az ünnepek mindig féktelen lakomákba torkollanak, esetemben különösen, ugyanis az a balszerencse ért, hogy a születésnapom december 27-re esik, így a 24-től január 1-ig tartó időszak töménytelen mennyiségű földi jóról szól minden évben. Lévén, vendéglátós család sarja vagyok, minden házban rogyásig van az asztal töltött káposztával, libacombbal, hidegtálakkal, rántott hússal, bejglivel és a két ünnep között, a tiszteletemre készült születésnapi tortacsodákat már meg sem említem. Felteszem, nem az én családom az egyetlen, ahol karácsonykor elszabadul a kalóriapokol, de talán cikkem segítségével megelőzhetőek idén, az alattomosan felkúszó kilók.

olvass tovább

A Miss Universe versenyzői fürdőruhában

  • 2015. december 18.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért! Következzenek a lányok fürdőruhás képei!

olvass tovább

Az univerzum legszebb női

  • 2015. december 17.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért!

olvass tovább

Fashion Forecast - December 16.

  • 2015. december 16.

Te is minden reggel bajban vagy, hogy mit vegyél fel, amiben csinosnak érzed magad, de az időjáráshoz is megfelelő? Fashion Forecast sorozatunkban erre a problémára nyújtunk megoldást! Minden nap az aktuális időjáráshoz megfelelő szettet mutatjuk be nektek a brands.hu kínálatából.

olvass tovább

Fashion Forecast - December 15.

  • 2015. december 15.

Te is minden reggel bajban vagy, hogy mit vegyél fel, amiben csinosnak érzed magad, de az időjáráshoz is megfelelő? Fashion Forecast sorozatunkban erre a problémára nyújtunk megoldást! Minden nap az aktuális időjáráshoz megfelelő szettet mutatjuk be nektek a brands.hu kínálatából.

olvass tovább