Kulcsszó keresés /


A 10 legstílusosabb anya-lánya páros

  • 2014. május 18.

Sok országban, így az Egyesült Államokban is, szemben az itthoni hagyománnyal, május második vasárnapján ünneplik az Anyák Napját. Ennek alkalmából készített a Vogue egy összeállítást a legstílusosabb celeb édesanyákról és kislányaikról.

olvass tovább

Gyerek Sziget 2014

  • 2014. május 09.

Az idei Generali Gyerek Sziget ingyenes programsorozatában Pünkösd vasárnapján a szervezők egy igen kedves meglepetéssel várják a gyerekeket: a Kolompos együttes a Pünkösdi királykisasszony című produkciójával szórakoztatja majd a nagyérdeműt az óbudai Hajógyári szigeten. Ezen kívül persze június minden hétvégéjén, a már megszokott és szeretett módon, szombat-vasárnap mindent lehet a Gyerek Szigeten: zenélni, táncolni, festeni, figyelni, pihenni, tanulni, sportolni, izgulni, nyugodni és legfőképpen, gyereknek lenni.

olvass tovább

Ajándékötletek Anyák Napjára

  • 2014. május 01.

Május első vasárnapja az a nap, amikor édesanyáinkat ünnepeljük. Ilyenkor mindannyian szívesen készülünk ajándékokkal. Bár az anyák mindennek örülnek, amit mi csinálunk, mégis a legtöbben valamilyen személyes, különleges dologgal szeretnénk meglepni őket. Olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyet akár az édesapák a kicsikkel, akár a családtagok közösen a nagymamáknak is el tudnak készíteni.

olvass tovább

Minden, ami te voltál

  • 2013. december 23.

Aranyvasárnapon anyám kint sütött a konyhában, de mert én nem ehettem cukrot, ezért ki se mentem, pedig imádtam a reszelt citromhéj illatát, és úgy is láttam, hogy kint se voltam, hogy tűnik el a sárga héj a forró-édes mázban. Az orvosok megmondták: nem ehetek édest. Még jó, hogy nem vagy itt, velem, most nem tudnám megcsókolni az ujjadat se.

olvass tovább

Létezik ilyen?

  • 2013. december 06.

A riporter és a riportalany ugyanazon a napon született. P. Szabó István a vasárnapi Jazzy Hungaricum vendége!

olvass tovább

Napi Üzenet - december 1.

  • 2013. december 01.

A mai napon ragyogj az összes nagyszerűségeddel, add a legjobbat magadból. Ma az otthoni varázslatoké, előkészületeké a főszerep, tedd otthonodat szeretettérré. Advent 1. vasárnapja. Napi megerősítés: Tudom, hogy a jövőm ragyogó lesz, megállíthatatlan vagyok.

olvass tovább

Különös vasárnapok

  • 2013. november 24.

A régi vasárnapokon nem történt semmi különleges. Illetve nem gondoltam akkor, hogy az a megszokott légkör ennek a sokévnek a távlatából különlegessé varázsolja a megszokást. Tudod, még mindig érzem a délidő illatát.

olvass tovább