Kulcsszó keresés /


Változások a Chanelnél és a Vogue-nál

  • 2011. január 11.

Záporoznak a divatvilágra a friss kampányok képei, a újonnan felfedezett arcok és a legtöbben rengeteg kreativitással felvértezve várják az új szezont. Rögtön két ropogós történésről is hírt adunk, mindkettő elég erős befolyással hat a divatszakmára. Blake Lively, mindenki Gossip Girlje lett a Chanel új arca, illetve a Vogue Paris is megtalálta új főszerkesztőjét.

olvass tovább

New York Fashion Week, Lacoste 2011 tavasz/nyári kollekció

  • 2010. szeptember 13.

A Lacoste idén nagy változásokat él meg, hiszen fő tervezője, Christophe Lemaire a napokban igazolt a Hermés-hez, így a márka a jövő évi, 2011 őszi/téli kollekciója (2011 február) már valóban az újdonság erejével fog hatni. Addig is azonban még Lemaire utolsó munkáinak egyikét láthatjuk, a New York Fashion Week-en.

olvass tovább

A divat forradalma: a 60-70-es évek

  • 2010. szeptember 01.

Alapvető változásokon ment keresztül a világ társadalma a 60-as és 70-es években. A megszokások felbomlottak, a gondolkodás liberalizálódni kezdett. Új művészek jelentek meg, lázadni valami ellen meg szinte kötelező volt. A nemek közötti határok elmosódásának talán első, leginkább kézzel fogható jelei ezekben az időkben jelentkeztek, gondoljunk csak David Bowie-ra. S mint a társadalmi történések lecsapódási felülete, a divat sem hagyhatta kommentár nélkül a bekövetkező életmódbeli újdonságokat. A konfekcióruházat, mint a tömegdivat manifesztuma bőszen gyártani kezdte az újfajta szabadság termékeit.

olvass tovább

A változás érezhető

  • 2010. április 02.

A KRISTON INTIM TORNA (KIT), alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy megelőzze a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszûntesse vagy csökkentse.

olvass tovább

Intim torna nőknek

  • 2010. március 31.

A tréning változásokhoz, ÉL-ményhez segít. A záróizmok a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-os fejlődést érnek el átlagban, de a szorgosak ettől nagyobbat is elkönyvelhetnek maguknak. Természetesen a torna gyors eredményeket hoz. A gyakorlatok egyszerűek.

olvass tovább

Vivrecel Line - Az ásványi anyag bomba

  • 2007. szeptember 20.

A bőrünk, szervezetünk természetes „csomagolása” ami védőrétegként működik, és megjelenése, állapota híven tükrözi és visszajelzi a külső és belső hatásokra történt változásokat.

olvass tovább