Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: Téli trendek

Közeledik az az időszak, mikor nem szívesen hagyom el kis kuckómat: a tél. Ember legyen a talpán, aki mínusz tíz fokban is minden nap úgy lép ki a lakásból, mintha a londoni divathétre igyekezne. De hát, mit nőknek a lehetetlen! A csuda nagy divatnak való hódolásunkban, megfagyni azért, remélem, senki sem tervezett.

olvass tovább

Hódító 70-es évek

  • 2016. november 28.

Platform cipők, combközépig érő csizmák, báránybőr kabátok és hippi stílus. Ezek azok az alapdarabok, melyek ma sem hiányozhatnak a ruhásszekrényből, de több mint négy évtizeddel ezelőtt már megelőztek minket a divat nagyágyúi. Képgalériánkban bemutatjuk az akkori legütősebb trendeket. Éljenek a 70-es évek!

olvass tovább

Stílusiskola: 20 téli outfit, hogy csinos legyél a mínuszokban is

Nehéz télen a divatnak hódolni. Az aktuális trendeket beárnyékolja az a tény, hogy nem szeretnénk halálra fagyni, így legszívesebben minden nap a nagyitól kapott, kissé kínos, de annál melegebb kötött pulcsinkban hagynánk el a kellemesre fűtött lakásunkat. Olyan szetteket mutatunk be nektek az alábbiakban, amelyek nem csak melegen tartanak, de ugyanakkor stílusosak is. Rétegezésre fel!

olvass tovább

Top 24: A legmenőbb téli hajtrendek

Mint minden évszaknak, a télnek is megvannak a legmenőbb hajtrendjei, amikkel nem hibázhatunk. Bár a hideg reggeleken sokszor még a hajmosásra is nehéz rávenni magunkat, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a megfelelő hajkoronánk bármilyen összeállítást fel fog dobni, úgyhogy nem érdemes lustának lenni. A következő lista tartalmazza a legtrendibb színeket, fazonokat, és azokat az ötleteket, amikkel egy sietős reggelen a fodrászunk segítsége nélkül is feldobhatjuk a megjelenésünket.

olvass tovább

33 csodás cipő tavaszra, amiket te is imádni fogsz

Oh, hogy a gondolataid már a csinos és csábos kis szandikák körül járnak? Hiába itt a tél, de te elméletben örökké nyaralsz, és azon morfondírozol, vajon milyen lesz a jövő évi cipődivat? No para! Jövünk és segítünk. Összeválogattuk az őszi divathét legjobb lépőit, trendekre bontva. Íme:

olvass tovább

10 stílustrükk, amit Victoria Beckhamtől tanultunk

El kell ismernünk, Victoria Beckham elég sokféle stílust kipróbált, mire rátalált az igazira, arra, amit jelenleg is képvisel ugyanannyira utcai stílusán, mint ruhamárkáján keresztül. Olyan nőknek tervez, akik kinőttek abból, hogy napról napra kövessék a legmenőbb trendeket, ehelyett némi kifinomultságot kívánnak csempészni megjelenésükbe. A követendő példa pedig ő maga.

olvass tovább

Őszi sminktrendek

Már a tavasszal megrendezett divathetek alkalmával, amikor a 2016/2017-es őszi és téli trendekbe nyerhettünk bepillantást, megcsodálhattuk a kifutókon, hogy fél évvel később mit fogunk viselni az utcán. Természetesen ilyenkor nem csak a ruhákra, hanem a sminkekre is rivaldafény vetül, most pedig eljött az idő, hogy élesben is kipróbálhassuk őket. Következzen 10 smink tipp, amit érdemes idén ősszel kipróbálni!

olvass tovább