Kulcsszó keresés /


10 alkalom, mikor Emma Watson megjelenése kivívta a divatvilág legmélyebb tiszteletét

  • 2017. április 15.

A ma 27. születésnapját ünneplő színésznő 2014-ben diplomázott a híres Brown University irodalom szakán, okleves meditáció- és jógaoktató, illetve a nemek közötti egyenjogúságért küzdő aktivista. Mindezek mellett pedig stílusikon - az alábbi összeállításban bebizonyítja, hogy igenis lehetséges csupán feketével, fehérrel és földszínekkel a publikum éltető figyelmét élvezni.

olvass tovább

Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT

  • 2017. február 21.

A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

olvass tovább

Idézetek a nagybetűs nőkről

  • 2017. január 25.

A nők kapnak jót, rosszat, míg világ a világ, de tény, hogy a tiszteletet csak akkor tudjuk kiérdemelni, ha teszünk is érte. Ettől függetlenül a legnagyobbak a női nemet mindig szép szavakkal illeték. Lássuk ezeket a csodaszép idézeteket!

olvass tovább

Top 10: Barátságtetkók, mert egy igaz barát örökké veled marad

Egy igaz barát örökké veled marad, ahogy egy tetoválás is, rajtad. Mi úgy gondoljuk, az ember képes megítélni, kik a legfontosabb személyek az életében, és képes kitartani mellettük akár egy életen át – miért ne lehetne megpecsételni egy őszinteségen, feltétlen bizalmon, kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló barátságot? Mondjuk az alábbi tíz tetoválás egyikével.

olvass tovább

9 tipp a boldog párkapcsolatért

  • 2016. október 07.

Ahány ember, annyiféle párkapcsolat létezik. Így nehéz megmondani a boldog szerelem pontos receptjét, és talán nem is létezik. Az viszont biztos, hogy a kölcsönös szeretet, tisztelet és hűség stabil alapot nyújthat. De ez sem mindig könnyű. Ahhoz, hogy a kapcsolat ne laposodjon el, és az érzelmek se lanyhuljanak, érdemes odafigyelni néhány mindennapos dologra – és főleg egymásra!

olvass tovább

47 fotó a ma 47 éves Jennifer Lopez lehengerlő stílusáról

Bármennyire is hihetetlen, de az isteni Jennifer Lopez, a bombasztikus kinézetű J Lo ma ünnepli 47. születésnapját. A Jenny from the block című számmal robbant be a köztudatba, és nemcsak zenei karrierje tiszteletreméltó, hanem a színészi pályán is megállja a helyét. A 'lány a gettóból' imázs rég halott. Idézzük fel legemlékezetesebb stíluspillanatait a nagyszerű énekesnőnek. Isten éltessen Jennifer!

olvass tovább

Audrey Hepburn filmek, amiket látnod kell

  • 2016. július 10.

Audrey Hepburn-t máig a leggyönyörűbb, legtiszteletreméltóbb és az egyik legismertebb színésznőként tartják számon. Bája és eleganciája mellett, éles eszéről és kimagasló intelligenciájáról is híres volt. Most egy csokorba szedtük a legjobb filmjeit az Oscar-díjas színésznőnek.

olvass tovább

A csodagomba - Ganoderma

  • 2016. február 21.

A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi. Már az legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövény könyvében is a legmagasabb minőségű “gyógyszerek” közt szerepel. Fokozza a szervezet öngyógyító képességét.A Ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt.

olvass tovább