Kulcsszó keresés /


Íme, az idei MTV EMA nyertesei!

  • 2016. november 07.

Lélegzetelállító színpadkép, a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor - vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a ’Legjobb dal’ és a ’Legjobb kanadai előadó’ kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a ’Legnagyobb Rajongótábor’ díjat is. Az estét a Global Icon-díjas Green Day zárta, American Idiot című számával reflektálva a napokon belül esedékes amerikai elnökválasztásra.

olvass tovább

Ezek 2016 legmenőbb halloween-i sztárjelmezei

Persze, hogy mindenki Heidi Klum halloween-i jelmezét várta a legjobban. Mi is. De nemcsak ő öltözött be idén, hanem több híresség is hivatalos volt valamilyen jó kis rémisztgetős party-ba. Most a legizgibb jelmezeket szedtük össze. (És persze, hogy az is kiderül a cikkből, hogy Heidi-t minek maszkírozták idén. Soha nem fogod kitalálni.) Ilyen volt a sztárok halloween-je:

olvass tovább

30+1 ikonikus halloween-i sztárkosztüm

Nemsokára mi is beöltözünk a legrémisztőbb jelmezeinkbe, de addig lapozzuk át együtt a sztárok legikonikusabb halloween-i maskaráit. Közben lehet tippelni arra, hogy idén hány embernek jut eszébe Margot Robbie által alakított figurának, Harley Quinn-nek beöltözni az Öngyilkos Osztagból... és arra is, hogy a minden szinten legzseniálisabb Heidi Klum idén ki lesz/mi lesz!

olvass tovább

Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

Top 20: Híresek és smink nélkül is gyönyörűek

Minden nap smink mögé rejtjük arcunkat, hogy szebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat - ezáltal is plusz egy falat emelve magunk köré. Összeállítottunk egy listát smink nélkül is gyönyörű sztárokról, ezzel is ösztönözve titeket, hogy fogadjátok el önmagatokat, és ne féljetek megmutatni a világnak, hogy milyen csodálatos nőt rejtegettek valójában!

olvass tovább

Lehull a lepel: Színészek és kaszkadőrjeik

Ismeritek azt az érzést, mikor a nagybevásárlás közepette odasétál hozzátok egy idegen, és így szól: „Nem vagy véletlen hollywoodi filmsztár?” Nem? Én sem. Az alábbi civil emberek viszont valószínűleg átélték már néhányszor az előbbi szituációt – az alábbi képek jól bizonyítják: nem véletlenül választották őket bizonyos világsztárok hivatalos kaszkadőrjeinek.

olvass tovább

10 híresség photoshop előtt és után

  • 2016. szeptember 16.

Gyakran látjuk, hogy a hírességek hibátlanul néznek ki, de azért valljuk be őszintén, nehéz azt elhinni ők lennének a testet öltött tökéletesség. Nem is kell annak lenniük, hiszen a tökéletlenségben van a tökéletesség, nem igaz? Íme egy tízes lista a sztárok igazi arca és a photoshop kettőséről!

olvass tovább