Kulcsszó keresés /


Hamarosan könyvben is megjelenik Jacqueline Kennedy titka

  • 2011. szeptember 19.

Hamarosan könyvben is megjelenik Jackie Kennedy-nek az elnök halála után adott, eddig titokban tartott interjúja. A beszélgetésben First Lady a férjéhez fűződő viszonyáról és a hatvanas évek vezető politikusairól is beszél, de olyan titkokról is lerántja a fátylat, mint az, hogy neki is volt szeretője.

olvass tovább

Chanel Boy Bag kollekció

  • 2011. június 16.

A Chanel bemutatta új retikül-kollekcióját, mely a Boy Bag kollekció névre hallgat. A kollekció Coco Chanel egyik szeretőjéről, Arthur Edward “Boy” Capelről kapta a nevét.

olvass tovább

VinCE 2011

  • 2011. március 29.

Idén már második alkalommal költöztek be egy hétvégére (2011.március 19-20.) a hazai és külföldi borászok, borkereskedők, és a gasztronómia képviselői a budapesti ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal patinás épületébe. A VinCE 2011 minden részletében megtervezett professzionális boresemény a borvilág, a gasztronómia, a borkereskedelem és a borszerető közönség számára.

olvass tovább

A cannes-i filmfesztivál, beharangozó

  • 2010. május 08.

Hollywood, Velence, Berlin, Karlovy Vary, Moszkva, Locarno, Cannes. Könnyű kitalálni mi a közös ezekben a városokban. Igen, a teljesség igénye nélkül, mind-mind megdobbantja a filmkészítők és -szeretők szívét. De mindközül Cannes a királynő, immáron 63 éve…

olvass tovább