Kulcsszó keresés /


5 sorozat, amit nézned kell 2017-ben

A sorozatokat a legtöbb ember szereti, ugyanis egy kicsit együtt élhetünk a karakterekkel, izgulunk, hogy hogyan alakul a sorsuk, és nem utolsósorban egy biztos pontot jelentenek az életünkben, hiszen hétről-hétre újabb részt kapunk belőlük. 2017-ben szerencsére vannak bőven olyan sorozatok, amelyek új évaddal jelentkeznek, vagy most indulnak, ezek közül hoztuk el most az öt legjobbat.

olvass tovább

Észak-Anglia vadregényes tájai

Legtöbbünk számára Anglia, mint turisztikai látványosság megismerése kimerül London felfedezésében. Én sem gondoltam volna, hogy egyszer ezt írom majd, de aki nem látta az ország északi részeit, valójában nem is tudja, milyen is az igazi Anglia. Talán a sors fintora volt, hogy Leedsbe „száműzött” engem négy hónapra, hogy megdöntsem saját sztereotípiáimat, és megismerjem azt az angol vidéket, ami valójában sokkal többet rejt magában, mint arrogáns lakói, a rossz időjárás és az ízetlen ételek.

olvass tovább

15 csodálatos fotó a téli New York-ról

Mind a mai napig hálás vagyok a sorsnak, amiért nyáron lehetőségem volt megcsodálni és megtapasztalni a nyüzsgő, színes, sosem alvó város, New York szépségét. Azonban véleményem szerint annak ellenére, hogy a tavasz, nyár és ősz azok az évszakok, amelyek igazán gyönyörű képeket képesek festeni körénk, egy valóban szép város télen lehet csak igazán lenyűgöző. Amikor hó borítja az utcákat és az épületeket, a napfény megcsillan a jégen, az emberek kipirosodott arccal sétálnak az utcán, és megjelennek a karácsonyi fények. Éppen ezért összegyűjtöttem 15 csodálatos képet, amelyek télen készültek, New York utcáin.

olvass tovább

Világsztár szülők szupersztár gyermeke: Lily-Rose Depp stílusalbum

Lily-Rose Melody Depp 1999. május 27-én született Párizsban. Édesapja Johnny Depp, édesanyja Vanessa Paradis. Ha sorsa emiatt nem lenne eléggé megpecsételve, akkor még ráadásnak ott van az a nem elhanyagolható tény is, hogy igazi modell alkat, tavaly óta az egyik legnagyobb divatház, a Chanel arca, és a színészi pályán is bontogatja szárnyait. Most az ő stílusalbumát állítottuk össze.

olvass tovább

Szép, szomorú nők

A szép, szomorú nők mind újra királynők lehetnének. Önmagukat eleget sajnálták már, ezért jobb híján, egymás sorsán sajnálkoznak, felhördülnek, visszahőkölnek, hitetlenkednek és megrökönyödnek. Jobb is így, jobban telik az idő, nem jut idő saját sorselemzésre, aminek a végén úgyis fekete macska, villámok, borús égbolt, és összetört tükör az eredmény.

olvass tovább

Agatha Seymour: Mindenki képes kézbe venni a sorsát!

  • 2016. november 08.

Hosszú út áll mögöttem. Hosszú út vezetett attól a bizonytalan, félszeg, kíváncsi fiatal nőtől addig a felnőtt emberig akivé mára váltam. Nehéz évek és keserves tapasztalatok formálták a személyiségem, és tanítottak meg arra, hogy az életem csak akkor működik, ha nem másokra várok, hanem megerőltetem magam és felelősséget vállalok a sorsomért.

olvass tovább

A feladás nem opció

Különböző a férfiak udvarlási stratégiája. Vannak, akik gyámoltalanul, félénken közelítenek meg egy nőt, már ha egyáltalán össze tudják szedni a bátorságukat, hogy oda merjenek állni a kiszemelt hölgy elé. Aztán a kevés önbizalom vagy bátorításra talál a nőnél, vagy nem. A nő dönt a sorsáról, a férfi pedig mint kiszolgáltatott, tehetetlen egyed várja az eredményhirdetést.

olvass tovább

30 másodperc tapi a női jogokért és szexuális egyenlőségért?

A svájci művésznő, Milo Moiré legújabb, Magic Box névre keresztelt performanszával járja a világot. A műsorszám folyamán Milo arra bátorítja az utca embereit, hogy harminc másodperc erejéig nyúljanak bele a mellét vagy vagináját körülölelő üvegdobozba, és érintsék meg csupasz testét. Mindezt ingyen és bérmentve. Hogy van-e értelme? Utánajártunk.

olvass tovább

Ezer arca van egy nőnek - ettől lesz bölcs és gyönyörű

Mennyi sorsszerep kell ahhoz, hogy egy nő valóban megtanulja a nőiesség nyelvét? Mennyi tetszetős, vagy kevésbé kényelmes arcot, maszkot, jelmezt próbálgat egy nő élete során, amíg eljut a nyugalmas bölcsesség állapotáig, amikor igazán megtanul nővé válni, és megtanulja az emberi kapcsolatok összes, első ránézésre kibogozhatatlan, elsajátíthatatlan rendszerét?

olvass tovább

In memoriam Vivien Leigh

  • 2016. július 09.

A szépség, a tehetséges színésznők átka, és ez alól Vivien Leigh sem volt kivétel. A bájos híresség karrierjét azonban betegségei is beárnyékolták. Hiába a két Oscar-díj és a nagy szerelem, élete sohasem lehetett teljes. Az Elfújta a szél és A vágy villamosának nehéz sorsú sztárja ma 48 éve hunyt el.

olvass tovább