Kulcsszó keresés /


Top15: stílusosan kifinomult manikűr ötletek szilveszterre

  • 2017. december 27.

Az év utolsó éjszakája mindig különleges, hiszen az új reményekkel, vágyakkal és célokkal teli új évbe léphetünk át a szeretteink társaságában. Ha már tudjátok, hogy hol töltitek ezt az emlékezetes éjszakát, kiválasztottad az outfited és már azt is tudod, hogy milyen lesz a sminked, akkor nincs más dolgod, mint a tökéletes manikűrt is elkészíttetni, ehhez hoztunk most ötleteket!

olvass tovább

Ez a ti napotok, férfiak!

  • 2017. december 19.

Nem vagyok egy nagy történész, de abban azért biztos vagyok, hogy a legtöbb ünnepet a nők bulizták ki magunknak néhány apró (vagy nem is olyan apró) ajándék reményében. Lássuk be, kevés férfit láttunk eddig, aki legörbült szájjal duzzogott volna, ha elfelejtették a névnapját, vagy nem kapott Valentin-napra csokiszívet.

olvass tovább

5 különleges trükk, amivel csökkentheted a stressz szintedet

  • 2017. december 18.

A szorongás komoly problémát jelent napjainkban. Ha a mellkasunkra ül a fullasztó érzés gyakran reménytelennek érezzük a helyzetünket, azonban vannak módszerek, amik segítenek a stresszoldásban. Nézzük csak, mit tehetünk a jobb közérzet érdekében! Ez az öt módszer már sokaknak bevált, azonban nem árt észben tartani, hogy sajnos egyik sem jelent azonnali gyógyírt a problémánkra, időt kell adnunk magunknak.

olvass tovább

12 inspiráló film, ami erőt ad az újrakezdéshez

Lehet szó szerelmi csalódásról, egy szerettünk elvesztéséről, munkahely váltásról vagy költözésről, az újrakezdés sosem egyszerű. Azonban ahogy ezek a filmek is bizonyítják, a legreménytelenebb helyzetekben, és a legnehezebb időkben is törekednünk kell arra, hogy a történtekből kihozzuk a maximumot. Így nem csak a boldogságra, hanem saját magunkra is ismét rátalálhatunk, és talán még mások segítségére is lehetünk. Íme 12 film, ami erőt és motivációt ad az újrakezdéshez!

olvass tovább

Egy mérgező párkapcsolat 50 ismérve

Gyáva, reménytelenül magányos és megalkuvó az, aki egy mérgező párkapcsolat kényszerkompromisszumának hamis menedékében éli ingerszegény mindennapjait. A vészcsengőt ezerszer meghúzták már odafent, mégsem csomagolunk, vagy menekülünk fejvesztve a helyszínről.

olvass tovább

Fördős Zé az 'Ország Levesét' keresi

  • 2017. november 15.

A Magyarországon 25 éve jelen lévő Bonduelle két újdonsággal bővítette fagyasztott termék-portfólióját. Európa zöldségspecialistájának is minősített márka a krémleves- zöldségkeverékek kategóriában fejlesztett: most már sütőtök és karfiol-krémleves alapot is kínál a fogyasztóknak. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca a népszerű gasztro-blogger: Fördős Zé.

olvass tovább

Őszintén

  • 2017. október 27.

Sokáig őszintén azt kívántad, bárcsak sosem találkoztál volna vele, bárcsak sosem szeretted volna őt és bárcsak sosem okozott volna neked fájdalmat. Hiszen egykoron reménytelenül és őrülten rajongtál érte, majd elvitted őt az Őszinte érzéseim kicsiny boltjába.

olvass tovább

Isten éltessen Stephen King

  • 2017. szeptember 21.

Stephen King művei évek óta vezetik a könyvlistákat, népszerűsége a mai napig töretlen. Több, mint negyven nyelvre lefordított művei 400 millió példányban keltek el világszerte, így a Carrie, A ragyogás, A remény rabjai és más sikertörténetek által a jelenkor egyik legolvasottabb szerzőjének mondhatja magát. Ugyan ki gondolná, hogy a horror-regények királya már 70 éves?

olvass tovább

5 jel, hogy reménytelenül romantikusok vagyunk

  • 2017. szeptember 16.

Az igazán romantikus emberek egész más színben látják a világot. Rózsák, megható pillanatok, gondosan megszervezett lánykérés, mindenható hit a szeretet végtelen erejében. Időnként még a jégszív is meglágyul. Íme, 5 jel, hogy mindez már a hétköznapokra nézve is állandósult.

olvass tovább

Fenntartható cipőcsodák készültek a Cango&Rinaldi műhelyében

  • 2017. augusztus 25.

Nem csak a saját, de a hazai divatvilág nagy reménységeinek kollekcióit is a szívén viseli a Cango&Rinaldi. Az ismert magyar divatmárka ezúttal a MOME egyik végzős hallgatójának, Veszprémi Gabriellának diplomamunkájában segédkezett, aki egy újfajta technológiai előállítással készített lenyűgöző kollekciót.

olvass tovább