Cukkini lepény

  • 2018. március 13.

Gyors ebédre vágysz, de vigyáznál a vonalaidra? Edzés után könnyen összedobható a következő recept!

olvass tovább

Pezsdítő étkek

  • 2018. március 12.

Úgy érzed, a szürke hétköznapokban, hogy bármennyit is alszol, nem érzed kipihentnek és frissnek magad? Ezen könnyedén változtathatsz, ha az alábbi vérpezsdítő ételeket beiktatod az étrendedbe.

olvass tovább

Szívmelengető desszert - szedres brownie-muffin recept

  • 2018. február 24.

Nemhogy nem akar távolodni, úgy tűnik, egyre inkább körül ölel minket a hideg, havas tél. Éppen ezért gyakran előfordulhat, hogy az otthon melegét választjuk a kimozdulás helyett, és inkább nézünk meg egy jó filmet, vagy kuckózunk be egy izgalmas könyv mellé. Azért, hogy ilyenkor egy igazán szívmelengető, csupa csoki, azonban mégsem émelyítő édességet falatozhassunk, most hoztunk egy remek receptet.

olvass tovább

Csőröge fánk recept, nem csak a farsangi szezonra

  • 2018. február 17.

A farsangi időszak nagy kedvencei a fánkok, ezek közül is az egyik legnépszerűbb a csőröge fánk, amely nagyon látványos, mégis kifejezetten könnyű elkészíteni, ha egy kis időt szánunk rá. Mindemellett biztosan mindenki szeretni fogja, különösen akkor, ha málna vagy baracklekvárral kínáljuk.

olvass tovább

Epres-csokis pite recept

  • 2018. február 12.

Ha szeretnénk felidézni a tavaszt, a nyarat, a kellemes időt és a felhőtlen mindennapokat, akkor jó ötlet lehet egy olyan receptet választani, amihez epret kell használnunk, hiszen ennek köszönhetően könnyedén a hamarosan érkező évszakokban érezhetjük magunkat. Bár az eperszezon sajnos még várat magára, nyugodtan használhatunk fagyasztott epret, vagy konzervet is az eperhab elkészítéséhez, tavasszal pedig ismét elővehetjük a receptet, melynek köszönhetően egy egészen ínycsiklandó süteményt fogunk készíteni.

olvass tovább

Frissítő zöld smoothie

  • 2018. február 07.

Ez a zöld méregtelenítő turmix energetizál, megtisztítja a szervezetedet a káros anyagoktól, és az emésztésre is jótékony hatással van. Ne rettentsen el a zöld szín, és a zöldségek ízétől való félelem. A gyümölcsök hozzáadásával készült smoothie-t még a gyerekek is örömmel fogyasztják, anélkül, hogy tudatában lennének, hogy valójában mennyi zöldséget fogyasztanak éppen.

olvass tovább

A hosszú házasság titka

  • 2018. január 26.

A házasság a létező legkomolyabb elköteleződési forma, mégsincs biztos recept a boldog, tartós együttléthez. Minden párkapcsolat másként működik, de régóta házasságban élőket kérdeztünk meg arról, mi lehet a siker kulcsa. A legfontosabbként kiemelt tanácsokat osztjuk meg most veletek.

olvass tovább

A legfinomabb Cézár saláta

  • 2018. január 25.

A Cézár saláta talán a legkedveltebb a saláták körében, és ezerféleképpen el lehet készíteni. Ezúttal Angela Nilsen egészségesebb és finomabb verziója kerül bemutatásra.

olvass tovább

Kiderült, hogy melyik az ország kedvenc levese!

  • 2018. január 06.

Hatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle „A Nagy Levesválasztó" elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztro-blogger volt. A versenyzőknek 2017.november 6. – 2017.december 3. között olyan leves recepteket kellett beküldeniük, ahol az elkészítéshez Bonduelle-terméket használtak. A nyertes receptről 2017. december 6-12. között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer Ft értékű Electrolux termék-csomagot nyert.

olvass tovább

A tökéletes téli édesség: gőzgombóc recept

A télről és a havas tájról sokaknak a sportolási lehetőségek, leginkább a síelés juthat eszükbe, amiről meglehetősen egyszerű dolog a meleg hüttékre asszociálni, ahol megpihenhetünk két lesiklás között. Ilyenkor nagyon jól esik egy nagy bögre tea vagy forró kakaó, viszont az abszolút kihagyhatatlan étel, amit ilyenkor mindenképpen meg kell kóstolnunk, az a gőzgombóc. A következő receptet ajánljuk mindazoknak, akik már túl vannak az idei síelésen, és visszasírják azt, illetve azoknak is, akik nem szeretnének kimozdulni a meleg otthonukból, viszont szívesen megkóstolnák ezt a finom édességet.

olvass tovább