Kulcsszó keresés /


Maybelline -Angyali üdvözlet sminkkollekció

  • 2011. november 02.

Larion Oscar, a Maybelline New York sminkmestere 2011 téli szezonjára ismét vadonatúj, ünnepi kollekcióval készült, melynek fantázianeve: Angyali üdvözlet. A csillogás, fémes árnyalatok és lágy szájfények, rúzsok dominálnak, és nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes szempillákra és árnyékolásra.

olvass tovább

Max Factor Lipfinity Lip Tint Ajakfilc

  • 2011. április 26.

Megérkezett a Lipfinity Liptint ajakfilc a Max Factor legújabb innovációja, mely a hagyományos ajakrúzsokkal ellentétben vízbázisú festékpigmenteket tartalmaz. Ennek a könnyű formulának köszönhetően a festék tulajdonképpen beleolvad az ajkak mélyebb rétegeibe, tartósan matt színt kölcsönözve azoknak.

olvass tovább

Rúzst mindenkinek!

  • 2011. április 21.

A piros rúzs évtizedek óta robbanthatatlan a sminkkészletekből, hol kevésbé, hol intenzívebben használják a sminkesek a backstage-ekben.

olvass tovább

Halál Jeruzsálemben

  • 2011. március 16.

Nem, nem váltottunk profilt, így a jövőben sem tervezzük, hogy külföldi, és bűnügyi hírekkel bombázzuk a nagyérdeműt. A Halál Jeruzsálemben egy könyv, nem is akármilyen. Egy könyv alakú kísérlet, amolyan betűsített darázsfészekbe nyúlás.

olvass tovább

10 legjobb rúzs

  • 2010. október 01.

A rúzs - ami a rouge, vagyis piros szóból származik - karrierje is az első világháború után indult be. Sikere azóta is töretlen, és a mai napig a legtöbbet eladott dekorkozmetikum.

olvass tovább

2010 őszi sminkkollekció a Sisley-től

  • 2010. szeptember 21.

Az őszi erdő színeit idézik a szemhéjpúderek és szemceruzák, a fényes rúzs pedig határozott érzéki ajkakat varázsol. Igazi mesebeli smink készíthető az új csillámos fekete szemhéjpúderrel és mélykék csillámos ceruzával, tökéletes varázslatos hatás.

olvass tovább