Kulcsszó keresés /


Max Factor Lipfinity Lip Tint Ajakfilc

  • 2011. április 26.

Megérkezett a Lipfinity Liptint ajakfilc a Max Factor legújabb innovációja, mely a hagyományos ajakrúzsokkal ellentétben vízbázisú festékpigmenteket tartalmaz. Ennek a könnyű formulának köszönhetően a festék tulajdonképpen beleolvad az ajkak mélyebb rétegeibe, tartósan matt színt kölcsönözve azoknak.

olvass tovább

Rúzst mindenkinek!

  • 2011. április 21.

A piros rúzs évtizedek óta robbanthatatlan a sminkkészletekből, hol kevésbé, hol intenzívebben használják a sminkesek a backstage-ekben.

olvass tovább

Halál Jeruzsálemben

  • 2011. március 16.

Nem, nem váltottunk profilt, így a jövőben sem tervezzük, hogy külföldi, és bűnügyi hírekkel bombázzuk a nagyérdeműt. A Halál Jeruzsálemben egy könyv, nem is akármilyen. Egy könyv alakú kísérlet, amolyan betűsített darázsfészekbe nyúlás.

olvass tovább

10 legjobb rúzs

  • 2010. október 01.

A rúzs - ami a rouge, vagyis piros szóból származik - karrierje is az első világháború után indult be. Sikere azóta is töretlen, és a mai napig a legtöbbet eladott dekorkozmetikum.

olvass tovább

2010 őszi sminkkollekció a Sisley-től

  • 2010. szeptember 21.

Az őszi erdő színeit idézik a szemhéjpúderek és szemceruzák, a fényes rúzs pedig határozott érzéki ajkakat varázsol. Igazi mesebeli smink készíthető az új csillámos fekete szemhéjpúderrel és mélykék csillámos ceruzával, tökéletes varázslatos hatás.

olvass tovább

Furcsa Páros

  • 2010. március 03.

A Mac Viva Glam új rúzsának reklámarcai Cindy Lauper és Lady Gaga. A make up termékeket forgalmazó cég idén is előáll a Viva Glam kampánnyal az AIDS vírus ellen.

olvass tovább

A Clinique 2009-es őszi színkollekciója: Most-Wanted

  • 2009. augusztus 10.

A Clinique 2009-es őszi színkollekciója, a Most-Wanted a márka ikonná vált rúzsainak legnépszerűbb, minden nő számára nélkülözhetetlen színeit ünnepli: a természetes, semleges színeket, a bogyós gyümölcsök pazar színeit és más telt árnyalatokat, melyek a smink variálhatósága érdekében kiegészítő színek palettájával együtt kaphatók.

olvass tovább