Odafigyelés

  • 2015. október 09.

Sokan félnek attól, hogy ha edzeni mennek és erősítő edzést végeznek, akkor hatalmas nagyra fognak nőni. Ha ez igaz lenne, akkor már régen minden pasi úgy nézne ki, mint Arnold fénykorában. A helyzet azonban az, hogy még nekünk férfiaknak sem megy ez olyan egyszerűen, pedig nekünk jobbak az esélyeink, tekintve, hogy megvan a növekedéshez szükséges tesztoszteron szint a testünkben.

olvass tovább

Hogyan bánj a pasiddal?

  • 2015. június 28.

Vacsora, meccsnézés, vagy egyszerűen csak női csevegés. Könnyű lenne ezekről írni, mi most mégis egy kicsit komolyabb oldaláról közelítjük meg a dolgot. A "Hogyan kezelj egy férfit?" című soha meg nem írt könyvből idézünk most pár gondolatot nektek.

olvass tovább

Bármit kívánhatsz, mindent megteszek!

  • 2015. május 23.

Az egyik legnagyobb hibájuk a nőknek, hogy könnyen megszerezhetőek – mondja egy férfi ismerősöm. Persze, mikor a férfiak ezt felróják nekik, általában úgy reagálnak, hogy igen-igen, könnyen adják magukat, de ha nem így tesznek, már el is veszítették a lehetőségét, hogy kapcsolatba kerüljenek, bármilyenbe is... Jön a következő nő, aki könnyen adja magát, aki majd elmegy a pasival, s annak legalább lesz egy jó éjszakája - ha párkapcsolata nem is.

olvass tovább

Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt?

  • 2015. május 15.

’Volt egyszer egy férfi, aki megfejtette, mire gondol a nő. De aztán a nő meggondolta magát.’ Ha gyakorlunk némi önkritikát, rádöbbenünk, hogy tényleg ilyenek vagyunk, mi nők. És ennek tudatában, mégis mennyi hibát vagyunk képesek elkövetni egy egyébként jól működő kapcsolatban. Lássuk, valójában hogyan veszíthetünk el egy pasit tíz nap alatt!

olvass tovább

Pasimustra

  • 2015. április 01.

Álruhás igazságtevő voltam. Egy szociális tanulmány önkéntes szupervizora. Egy álruhába bújt, álarcos királylány. Nos, hogyan is kezdődött? Akkoriban meglehetősen méltatlannak éreztem elért eredményeimet a virtuális társkeresők pontrendszerében. Egyáltalán eredményeim sem voltak, a randik egy idő után kísértetiesen egyformák lettek, mintha egy virtuális kerítőnő előre leírt forgatókönyve szerint dolgoztunk volna.

olvass tovább

Könnyű szexet és pénzes pasikat keresnek a Tinderezők

  • 2015. március 26.

Egyéjszakás kalandok, kacér nők és gazdag férfiak a legkeresettebbek a magyar online társkeresők között. A hazai tinderezők elsősorban a szexuális kisugárzást és az anyagiakat helyezik előtérbe, amikor randipartnert választanak, de szívesen ismerkednek hírességekkel is, akikről televíziós műsoraik és szerepléseik alapján úgy vélik, már sokat tudnak. Aleska Diamondot és Miskovits Marcit is próbálták már meghódítani az interneten.

olvass tovább

Amit eddig nem tudtál Blake Lively-ről

  • 2014. december 08.

Blake Lively-t nehéz nem irigyelni. Gyönyörű, tehetséges, sokoldalú, kifogta a világ egyik legjobb pasiját, és most ráadásul már közös kisbabát is várnak Ryan Reynolds-dzal. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amelyeket eddig nem tudtál a ragyogó kismamáról.

olvass tovább

Victoria's Secret afterparty gif challenge

  • 2014. december 04.

A dögös Victoria's Secret angyalkák afterparty ruháiról most híres pasik mondanak véleményt a heti gif challenge-ünk keretében. Elöljáróban annyit, hogy mindegyik szerelés tökéletesen lélegzetelállító. Jó szórakozást!

olvass tovább

Kik az igazán veszélyes pasik?

  • 2014. június 29.

Van egy bizonyos kategória, a különlegesek, a megfejthetetlenek, a titokzatosak. Akiken nem lehet kiigazodni. Akiknek nem értjük egyetlen cselekedetüket sem. Akik képesek szinte mindent elhitetni velünk.

olvass tovább