Kulcsszó keresés /


Férfiszempont: Önmagad felelsz a saját sorsodért

Múltadban forgó gyémántszemek, amikre már visszatekintve is csak a feledést látod. Kopott szürke emlékeidből már nem húzol ki sem jót, sem rosszat, csak a feledés maradt meg. Emészt még az elengedés és nehéz a változás útján haladni. Időnként bevillan egy-egy kép, mikor már hinni kezdenél abban, hogy járható az út.

olvass tovább

Párkapcsolati motiváció?

  • 2015. június 13.

Jól tudja rólam mindenki, hogy imádom a kávézókat, s ha csak tehetem, s az időjárás is kedvez, megengedem magamnak azt a luxust, hogy a ragyogó napsütésben fogyasszam el a délutáni kávémat. Ilyenkor szívesen hallgatom mások beszélgetéseit, ami valahogy adja is magát, hiszen egy belvárosi kávézóban, ahol egymás hegyén-hátán ülnek az apró asztaloknál az emberek (s ahol általában egyedül kávézom és olvasok), az ember akarva-akaratlanul is hallja, miről beszélgetnek mások…

olvass tovább

A legemlékezetesebb meztelen címlapok

  • 2014. szeptember 17.

A múlt héten számba vettük a legemlékezetesebb félmeztelen férfi címlapokat, de hogy az uraknak is kedvezzünk kicsit, összegyűjtöttük a legmeztelenebb nőit is. A hírességek szívesen dobják le a ruhadarabjaikat egy magazin címlap kedvéért, de miért ne tennék? Nézzünk is őket, méghozzá a legjobbakat (Lady Gagáért elnézést kérünk). A hölgyeknek motivációként, az uraknak pedig ajándékba.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - június 26.

  • 2012. június 26.

Vannak ismerőseim akik mióta ismerem őket boldogtalanok. Sokáig nem értettem a viselkedésüket. Aztán egy-egy hosszas beszélgetés alkalmával rájöttem, hogy azért nem boldogok, mert nem akarnak azok lenni. Nem érdekli őket semmi, nincs motivációjuk, lelkesedésnek a nyomát sem láttam rajtuk soha. Azt hiszem mindegyiküknek le kellene küzdeni valamilyen belső akadályt ahhoz, hogy boldog lehessen, úgymint: önsajnálat, irigység, bűntudat stb… Ezt pedig nem teszi meg senki helyettük!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XXI. / Péntek

  • 2012. május 11.

Az ember hajlamos arra, hogy sikertelenségét olyan belső tulajdonságainak tulajdonítsa, mint a kishitűség, a gyengeség, stb… Saját magamon azonban azt tapasztaltam, hogy sokszor csupán ezzel magyarázkodunk magunknak és másoknak. Valójában ott lapul a háttérben némi lustaság, motiváció hiány és saját sorsunkkal szembeni érdektelenség. A valóság tisztázására érdemes őszintének lenni magunkhoz…

olvass tovább

Karl Lagerfeld kapja a Fashion Visionary Award-t

  • 2010. szeptember 02.

Van egy régi-régi vicc New York-ban Karl Lagerfeld kapcsán. „Terjed egy pletyka a városban, Karl Lagerfeld kivett egy nap szabadságot. Ámbár bizonyítani senki nem tudja”. Ez a vicc meglepően jól példázza Karl Lagerfeld személyiségét, munkabírását, motivációját.

olvass tovább

Rekreáció III. - Nyaralj aktívan!

  • 2009. augusztus 04.

A nyár a nagy lehetőségek, a kalandok ideje. Még nem késő ezeket a belénk kódolt nézeteket kiterjeszteni sportolási szokásainkra. Nyáron kinyílik a világ, kisebb-nagyobb utazásokat tervezünk, a motiváció általában minden nyaralás mögött hasonló: pihenni vágyás, kíváncsiság.

olvass tovább