Kulcsszó keresés /


Az én utam: Szilágyi Stefánia, ékszertervező

  • 2017. március 01.

Új rovatunk keretein belül szeretnénk nektek olyan tehetséges, inspiráló embereket bemutatni, akik mindannyiunk számára motivációt jelenthetnek, álmaink megvalósításához. Elsőként következzen Szilágyi Stefánia, ékszerkészítő, aki az itthoni mókuskerékbe beleunva, Thaiföldön kezdte el beindítani saját vállalkozását.

olvass tovább

Mi a siker titka? Gyakran a válsághelyzetek hozzák a legnagyobb lehetőségeket

  • 2017. február 28.

Budapest, 2017. február 28. – A sikerhez elengedhetetlen a győzni akarás, hiszen a krízishelyzetek sok esetben kiváló lehetőségeket is teremtenek – fogalmazott Litkey Farkas vitorlázó a napokban első alkalommal megrendezett YEL konferencián. Az eseményen olyan további sztárelőadók is részt vettek, mint Pál Feri Atya, Rubint Réka és Fenyő Iván, akik a siker lélektanáról, a motivációról és a tudatosságról beszéltek.

olvass tovább

,,Előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból” – beszélgetés Vigh Domonkossal

  • 2016. november 25.

Vigh Domonkos világ- és Európa-bajnok WBPF testépítő személyi edzőként dolgozik, ez a hivatása. A testépítő sportágban kimagasló eredményeket, fantasztikus sikereket elért versenyző a saját életében a CrossFitre váltott, persze azért nem szeretné elfelejteni a fitneszt sem. Vele beszélgettünk a motivációjáról, a mindennapjairól, illetve a kamuedzőkről.

olvass tovább

A férfit tényleg a farok csóválja?

Számtalanszor hallottam már ezt a mondatot, és láttam azokat a női, megvető arcokat, akik szentül hittek abban, hogy minden férfinek a farka a fő motivációs trénere. Bár nő vagyok, mégis azt gondolom, ez egy olyan közhely, amivel a gyengébbik nem, saját magát próbálja mentegetni.

olvass tovább

A legmotiválóbb, legfittebb Instagrammerek

Szívesen inspirálódsz, gyűjtesz motivációt instagram profilokat böngészve? Akkor ez az írásunk neked szól, ugyanis a fitness világában is van jó néhány olyan instagrammer, akik életmódjuk minden pillanatát megörökítik. Nem mellékesen pedig brutális alakjuk is van, ha extra motivációra van szükséged, őket mindenképp érdemes lesz követni!

olvass tovább

6 módszer az edzésterved felfrissítésére

  • 2016. augusztus 02.

Ha már megvan a jól bevált rutinod az edzőteremben, az remek dolog, de nem szeretnél valami újat kipróbálni? Hiszen te sem viseled ugyanazt a ruhát minden nap, miért ne lehetne valami másfajta edzés formát kipróbálni a teremben is? Továbbá, az unalom nagyban hozzájárul a motiváció elvesztéséhez. Mielőtt edzeni mész, mindenképp olvasd el ezt a listát.

olvass tovább

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat"- Dan Millman: A békés harcos útja

Amikor először meghallottam ezt a címet, A békés harcos útja (Peaceful Warrior, 2006) azt gondoltam, valami nagyon távoli, spirituális, ázsiai film lesz, félúton a Karate kölyök és a Kung Fu Panda között. Ezért meg sem akartam nézni, azt gondoltam nekem nincs szükségem „spirituális dumára”, unásig ismert életvezetési tanácsokra, és klisészámba menő motivációs idézetekre. A film Dan Millman regénye (Way of the Peaceful Warrior: A book that changes lives) alapján készült, ami 1980-ban látott napvilágot az USA-ban.

olvass tovább