Kulcsszó keresés /


Mentális off

  • 2018. szeptember 10.

Kivagyunk mentálisan. Igazából nem is tud máshogy lenni, mert már minden eljut hozzánk, az is, amit nem akarunk. Teljesen felesleges szerintem azon nyafogni, hogy szar a világ, meg felgyorsult, meg mocsok. A Világ olyan, amilyen. Az a dolga, hogy bármilyen lehessen és próbálhatjuk megállítani, lelassítani, lázadni ellene, le fogja tojni, és haladni, pörögni fog tovább. Megállítani nem lehet, mert kifutja a köreit, a diktált tempóját és sem az infó nem lesz kevesebb, mint ahogy a minket belőle ért ingerek sem. Lehet lázadozni, parázni, magyarázni, de valójában a kínjainkat semmi ilyen kifelé tolt megoldás nem fogja csökkenteni. Azt, hogy ki vagyunk offolva mentálisan. 

olvass tovább

Ismét autóversenyt rendeztek a belvárosban

  • 2018. július 31.

Szimulátorversenyt rendezett új butikjának felavatása és a Formula 1 Magyar Nagydíj hétvégéjének alkalmából a svájci székhelyű TAG Heuer luxusóramárka. Az Andrássy úton megnyílt üzletben a cég partnerei és VIP vendégei Wéber Gábor televíziós szakkommentátorral, autóversenyzővel mérhették össze tudásukat.

olvass tovább

7 wellness tipp a boldog, kiegyensúlyozott élethez

Számos tényező befolyásolja a fizikai, lelki és szellemi harmóniánkat. Többek között szerepet játszik az egészséges, kiegyensúlyozott étrend, az aktív életmód, a mentális egészség és a támogató környezet. De ne gondold, hogy csak szigorú étrenddel lehetsz boldog és fitt. Íme néhány wellness tipp, hogyan érheted el ezt másképpen is!

olvass tovább

Dolgok, melyeket a magas érzelmi intelligenciával rendelkező emberek nem tesznek

  • 2018. április 28.

Az érzelmi intelligencia éppen annyira fontos, mint a mentális intelligencia. Azok az emberek, akik magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, pontosan tudják, hogyan kell helyén kezelniük a bennük zajló folyamatokat. Meg kell értenünk az érzelmeink működését ahhoz, hogy helyesen tudjunk reagálni rá. Itt van most néhány dolog, amit egy fejlett érzelmi intelligenciával megáldott személy egészen biztos, hogy nem tesz meg.

olvass tovább

Hűsítő mentás eperkrémleves recept

  • 2018. április 23.

Elérkezett az idő, amire mind vártunk, végre egy re melegebb van, így időnként jól esik egy-egy hűsítő ital vagy étel. Ráadásul az eperszezon is beköszöntött, így egyértelmű volt, hogy ebből a gyümölcsből készítünk krémlevest ezúttal, hogy eléggé frissítő legyen, egy kis mentával turbóztuk fel. Mutatjuk a receptet, kerti partykra, hétvégi családi ebédekre kötelező!

olvass tovább

Az ölelés világnapján őket ölelnénk át szorosan

  • 2017. október 15.

Október 15-én tartják az Ölelés Világnapját. Bizonyított tény, hogy az ölelés elengedhetetlen a lélek számára, valamint segíti a mentális egészséget és a fizikai fejlődést. Összeállítottunk egy listát a szerkesztőségben, hogy kik azok a hírességek, akiket mi ölelnénk át a mai napon jó szorosan!

olvass tovább

Csak az a fal ne lenne kettőnk között

Egyre magasabb ez a fal, amely elválaszt minket. Felváltva pakoljuk a téglákat, és már különösebben nem is érdekel sem téged, sem engem, hogy egy monumentális akadályt építünk mi ketten magunk közé. Elfáradtunk, hiszen a kezdetektől fogva építjük ezt a falat, és rakjuk egymásra az egyre súlyosabb téglákat.

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a menta színt

Nyáron imádjuk a pasztell színeket viselni, amelyek közül az egyik legnagyobb kedvencünk a menta. Napbarnított bőrön kifejezetten csodásan mutat, de az esősebb napokat is feldobhatjuk vele, amire mostanában sajnos elég nagy esély van. Íme, a kedvenc összeállításaink!

olvass tovább