Kulcsszó keresés /


20 alkalom, amikor Kate Middleton úgy öltözött, mint Diana hercegnő

  • 2016. július 24.

Diana hercegnő július elsején ünnepelte volna 55. születésnapját. Diana számos elavult, királyi szokást és hagyományt felrúgott, amit a trónörökös Katalin, cambridge-i hercegné lelkesen folytat. Így nem meglepő, hogy öltözködési stílusukban is fellelhető némi párhuzam, amit az alábbi képgalériában – mindkettejük előtt tisztelegve – be is bizonyítunk nektek.

olvass tovább

Top 8: 2016 leggyönyörűbb drónfotói

A drónok, velük együtt pedig a „légi fényképészet” aranykorát élik, így nem meglepő, hogy a Dronestagram újszerű művészközössége úgy döntött, idén harmadik alkalommal megrendezi saját drónfényképészeti versenyét. Alább láthatjátok a nyertes fényképeket, lélegzetelállító tájképektől kezdve a városok mindennapjait megörökítő képsorokig.

olvass tovább

26 reggeli a nagyvilágból

  • 2016. július 10.

„Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus.” – tartja a híres mondás. De vajon ez csak a magyarokra jellemző, vagy a többi országban is hasonlóan vélekednek a reggeli étkezés fontosságáról? Meglepő, de nem feltétlenül! Nemcsak mást, de másképp és különböző adagokat szokás fogyasztani a különböző kultúrákban. Az alábbi összeállításban 26 ország 26 tradicionális reggelijét mutatjuk be.

olvass tovább

5 trend, amelyet a sztárok imádnak idén nyáron

  • 2016. június 01.

Az elmúlt időben, gyakran voltunk szemtanúi annak, hogy kedvenc sztárjaink meglepő, sokszor össze nem illő szettekben léptek utcára. Úgy tűnik, a szezon jelszava az ambivalencia – ezt észben tartva, íme, öt trend, amelyet minden A-listás celeb viselni fog a közeljövőben.

olvass tovább

13 sztárcsemete, akik lazábbak, mint sztárszüleik

  • 2016. február 29.

A celebek, ahogy a legtöbb szülő, imádnak büszkélkedni gyerkőceikkel, ami Hollywoodban egyet jelent azzal, hogy a fotósok kereszttüzébe pottyantják őket. Legtöbbjük szettje többet ér, mint a ruhatáram összesen, így nem meglepő, hogy sok sztárbébi születésétől fogva úgy viselkedik, mintha a világ ura/úrnője lenne. Alábbi listánkon azért találni néhány kivételt is, szabályerősítő céllal.

olvass tovább

Valami egészen izgalmas történik New Yorkban

  • 2016. február 17.

Méghozzá a divathetek, ahol már az őszi/téli kollekcióikat mutatják be a tervezők. És az új kollekciók közül jó néhány hoz meglepőt és forradalmit. Például a Chromat modelljei között sem a jól (vagy inkább nem jól) megszokott, nullás méretű lányok vonulnak, ráadásul az egyik modellnek műlába van. Az elfogadás jegyében nézzétek meg képgalériánkat a new yorki fashion week legjavából!

olvass tovább

Mi van, ha a férfi nem ünnepli a Valentin-napot?

Úgy veszem észre, évről évre egyre nagyobb feneket kerítünk a Valentin-napnak, de a nők elvásásainak sokszor tényleg nem könnyű megfelelni. Így aztán nem meglepő, hogy a férfiak közül sokan nem feltétlen vannak oda mindezért (azaz, legszívesebben nagy ívben tennének erre az ünnepnapra).

olvass tovább

Sikk és tavasz Valentin-napra

  • 2016. február 12.

Akár otthon, akár egy sikkes étteremben telik majd a Valentin-nap, az alkalomhoz semmi nem illik jobban, mint egy palack rosé pezsgő, egyenesen Champagne-ból. A Moët Rosé Impérial eleganciát és stílust ad a közös estéhez, teli van a tavaszt idéző gyümölcsösséggel, a hozzá illő ételekkel pedig valódi luxus élmény. De minek köszönheti a sikerét az ellenállhatatlan pink színen túl? Talán meglepő, de a friss trend mögött komoly szakmaiság és évszázados történelem áll.

olvass tovább