Kulcsszó keresés /


"Vagyok, és leszek Neked. " - Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán nem mindennapi szerelme

Idén nyáron lesz negyven éve, hogy Latinovits Zoltánt, a színészkirályt halálra gázolta egy vonat Balatonszemesen. Tizenhat éven át tartó szerelme Ruttkai Évával ezzel lezárult volna, de sokak szerint ők a síron túl is szerették egymást. Ruttkai lakásában az óra örökre megállt, fél hetet mutatott, így őrizte megismerkedésük pillanatát.

olvass tovább

Keira Knightley 10 tökéletes szettje, amelyet szívesen magunkra öltenénk

  • 2016. március 26.

Ami az öltözködést illeti, a Karib-tenger kalózai filmszéria gyönyörű színésznője a kényelemre esküszik. Hűvösebb időben, sok más hírességgel ellentétben, rétegesen öltözködik, illetve a bővebb fazonú, kissé maszkulin ruhadarabokat kedveli, míg a tavaszi-nyári szezonban kizárólag lenge ruhácskákban hagyja el a lakást. Mi imádjuk.

olvass tovább

10 apró trükk a húsvéti dekoráláshoz

  • 2016. március 26.

Nem tudod, mivel lehetne még feldobni a húsvéti asztalt, vagy szeretnél valami szépet és kreatívat csinálni? Sok olyan alapanyag akad otthon, amire még Te sem gondoltál, hogy készíthetsz belőle csodaszép kiegészítőket! Nincs szükséged másra, csupán jó adag kreativitásra. Nézzünk hát körül a lakásban, és vágjunk bele a dekorálásba!

olvass tovább

Tavaszi dekor ötletek otthonodba

  • 2016. március 16.

A jó idő beköszöntével egyre nagyobb hangsúlyt fordítunk otthonunk dekorálására. Megjelennek a tavasz első hírnökei a virágok, a természet feléled, és ezt szeretnénk viszontlátni lakásunkban is. Nem csak a boltban kiválasztott egyedi darabokkal dobhatod fel lakásodat, de te is készíthetsz személyre szóló tárgyakat. Vegyünk hát egy jó adag kreativitást, és vágjunk bele az előkészületekbe!

olvass tovább

Karácsonyi dekorálom

Egy hét múlva karácsony. Ez az a pont, amikor kivétel nélkül minden szülő a szívéhez kap és kezd eluralkodni rajta a kétségbeesés. Mi lesz az ajándékokkal, mi lesz a karácsonyi menüsorral, na és persze a lakás kidekorálásával? Ebben a szent percben átváltunk karácsonyi üzemmódba és neki kezdünk a bevásárló körútnak.

olvass tovább

Őszi turmixok hideg napokra

  • 2015. november 09.

Igaz, hogy a hűvös időjárás szép lassan bekényszerít minket a lakásba, de ilyenkor sem érdemes elfeledkeznünk testi-lelki egyensúlyunk fenntartásáról. Hoztunk nektek két szuper őszi turmixot, melyek nem csak finomak, de egészségesek is és Ti is könnyedén elkészíthetitek akár kedvenc filmetek mellé.

olvass tovább

Hozd el nekem őket Kedves Jézus!

Tudom, hogy még egy kicsit korán van ehhez, vagy talán annyira nem is. Nálam hivatalosan már novembertől megkezdődik a karácsonyvárás, ezért vasárnap este fel is díszítem a lakást. Először csak egy kis égősorral, aztán apránként jöhet a többi (senki ne mondja, hogy megszállott vagyok). Amit kívántam erre az évre az már valóra is vált, ezért csak ez a néhány dolog maradt. Nem is olyan sok minden a nagyhoz képest. Jól vigyázz, hogy mit kívánsz, mert valóra válik - legyen ez a jelszó!

olvass tovább