Kulcsszó keresés /


Pert nyert a Louboutin egy anti-iszlám csoport ellen

  • 2013. október 17.

A notóriusan pereskedő Christian Louboutin újabb nyereséget tudhat magáénak, ezúttal egy belga politikai párttal szemben hozott kedvező ítéletet a bíróság. Az Anke Van Dermeersch szenátor, korábbi Miss Belgium által vezetett Vlaams Belang csoport kampányfotóin maga Van Deermersch látható csupasz lábakkal, jellegzetes piros talpú magassarkúban.

olvass tovább

Gyerekdivathét

  • 2013. október 06.

Ha már a napokban Fashion Week lázban égünk, akkor tegyünk egy kis kikacsintást az idei évben először megrendezett Global Kids Fashion Weekre is, melyből így utólag hoztunk egy kis ízelítőt. Bár a képek még márciusban készültek, mi már kíváncsian várjuk lesz-e Kids felvonulás ismét a 2014-es évre vonatkoztatva. Az idei '13-as Fall/Winter kampány egyébként Londonban került megrendezésre egyfajta záró eseményként.

olvass tovább

Ovisokkal kampányol Karen Walker

  • 2013. október 04.

Karen Walker szeptemberben bemutatott napszemüveg kollekcióját most az óvodáskorú 3-5 éves lurkók reklámozták be. A tervezőnőről tudni kell, hogy minden évben szereti egyedi, különleges modelleken keresztül népszerűsíteni kampányfotóit, most a kicsikre esett a választása. Az idei darabokat 4 féle fazonban szerezhetjük be, mint a Rowdy, Undreground, Siouxsie vagy Peek-A-Boo.

olvass tovább

19 kedvenc kampány

  • 2013. szeptember 17.

Összegyűjtöttük nektek az elmúlt tíz esztendő legdögösebb kampányait a kedvenc divatházainktól. Csökkenő sorrendben indul a mutatvány a szívünk csücskétől.

olvass tovább

Laura Biagotti Dolls

  • 2013. szeptember 11.

Laura Biagiotti "Dolls" névre hallgató kollekciói már 2003 óta léteznek, a tervezőnőt kislánya Lavinia Biagiotto Cigna ihlette meg, amikor is úgy döntött a legkisebbekkel is megosztja elképzeléseit a divat világáról. Hoztunk nektek egy kis ízelítőt a híres olasz tervezőnő 2013/2014-es őszi-téli kampányából.

olvass tovább

Majális, Leibovitz, Marks&Spencer

  • 2013. augusztus 22.

Igaz, nincs köze a Marks&Spencer őszi kampányának a majálishoz, de az embernek kapásból eszébe jut róla Szinyei Merse Pál festménye. Olyan neves alakokat kértek fel modellnek, mint Helen Mirren, Grace Coddington, Karen Elson, vagy az énekes Ellie Goulding. Nektek is eszetekbe jut a Majális?

olvass tovább

Vidéki lányból párizsi modell

  • 2013. augusztus 14.

Nagy feltűnést keltett a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren az a magyar stáb, amelyik az Air France legújabb, négy országra kiterjedő nemzetközi kampányához Vámosi Viki topmodellt és Császár Gábor válogatott kézilabdázót, a Paris Saint Germain játékosát fotózta.

olvass tovább

A brazil márka retro bája

  • 2013. július 29.

Körülöttünk dübörög a retro, és még a jövő tavaszi szél is nosztalgikus hangulatot ígér. A brazil ruhamárka, nevezetesen a Mabel Magalhaes egy kicsit Klimtesre vette a modellfigurát, retro ruha ide vagy oda. A modell fizimiskája a jól ismert szecessziós nőalakot idézi. Nektek hogy tetszik a kampány?

olvass tovább